Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014

Ο Χριστόφορος Ζωγράφος γελοιοποίησε το θεσμό του παρατηρητή διαιτησίας

Αυτή είναι μια φωτογραφία που παριστάνει τον διαιτητή Ζωγράφο να συνοδεύεται από ισχυρή αστυνομική δύναμη και από πίσω ο προπονητής Ματζουράκης να τον ψέλνει. 
Ο παράγων της διαιτησίας κ. Χριστόφορος Ζωγράφος είναι ανιψιός του κ. Ακρίδα παλαιού διαιτητή που έκλεψε από την Α Ε Κ ένα πρωτάθλημα όταν δεν παραχώρησε καταφανέστατο πέναλτι υπέρ της Α Ε Κ στον αγώνα με την Παναχαϊκή . Επαναλαμβάνω και πάλι ότι καταδικάζω την επίθεση εναντίον του κ. Ζωγράφου. 
Είμαι όμως υποχρεωμένος εδώ να καταγγείλω μια ενέργεια του κ. Ζωγράφου που προκαλεί. Πήγε παρατηρητής διαιτησίας στον αγώνα Εργοτέλη -- Βέροιας που σημαίνει θα κρίνει αν ο ορισμός που έκανε ήταν σωστός. Και το σπουδαιότερο θα κρίνει ο ίδιος την έκθεση του. Και όλα αυτά για να αυξήσει τα έσοδα του κατά 500 ευρώ. Μπορεί λοιπόν αυτός ο άνθρωπος να διοικεί την Ελληνική διαιτησία μετά από αυτή την ενέργεια που έκανε; Που σημαίνει ότι γελοιοποιήθηκε για 500 ευρώ. Και είμαστε βέβαιοι ότι δεν υπάρχει προηγούμενο Δηλαδή μέλος της Κ Ε Δ να πηγαίνει και παρατηρητής διαιτησίας.