Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014

Να γίνουμε πρώτα άνθρωποι μετά να έχουμε απαιτήσεις

Είναι γνωστό ότι στις τελευταίες Δημοτικές εκλογές ήμουν σφόδρα εναντίον του ψηφοδελτίου του κ. Γκιώνη τον οποίο προσωπικά αλλά πάντα με στοιχεία τον θεωρώ ότι δεν διαθέτει τα προσόντα για να διοικήσει τον Δήμο Λουτρακίου Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων. 
Αυτό όμως δεν μου δίνει το δικαίωμα και  να πάρω φόρα και να τον κατηγορώ για να αποδείξω ότι είχα δίκιο.Ούτε και να του ασκώ κριτική γιατί επιθυμώ ν α μπω στο στις μισθοδοτικές καταστάσεις και να μη βγαίνω γιατί θα σου κάνω αντιπολίτευση. 
Είμαι ένας ερασιτέχνης δημοσιογράφος και προσπαθώ να παρουσιάσω τα θέματα που έχουν ανάγκη λύσεων. Και άμα αυτή δοθεί θα είμαι ο πρώτος που θα χειροκροτήσω. Και αν κάποιος κατηγορηθεί άδικα και πάλι θα πάρω το μέρος του. 
Βαρέθηκα να ακούω συνεχώς ότι του Λουτράκι βρομάει. Και πρέπει να κρεμάσουμε τον αντιδήμαρχο υπεύθυνο για την καθαριότητα. 
Και σήμερα αντιδήμαρχος είναι τρομερά αξιόλογος άνθρωπος που είναι συνυφασμένος με την δημιουργία που για να πετύχει περνάει από την εργασία. 
Και όπως έλεγε και κάποιος σοφός " ...μόνο στο λεξικό η επιτυχία προηγείται της εργασίας"
Και το όνομα αυτού Σωτήρης Πέρρας που αγωνίζεται να έχει το δήμο καθαρό αλλά όμως εμείς οι δημότες είμαστε το πρόβλημα. 
Και είμαι στην δυσάρεστη θέση να σας παρουσιάσω την χωματερής που βρίσκεται στη διασταύρωση Θάλειας και Γερμανικού δρόμου. 



Κάποιοι διαμαρτυρόμενοι Έλληνες που η πολιτεία και ο Δήμος δεν μεριμνά γι αυτούς πήγαν και μάζεψαν τις ελιές των και άφησαν τα σκουπίδια τους να τα μαζέψει ο δήμος και τους εργάτες να τους πληρώσει ο δημότης 


Αυτό είναι ένα ψυγείο που έπαψε να είναι χρήσιμο στο αφεντικό και το πέταξε στην χωματερή ενώ θα μπορούσε να τα πετάξει με τα φορτηγά του δήμου ακολουθώντας κάποια διαδικασία. 

Σε αυτό τον κάδο δεν υπάρχει καπάκι όπως και σε πολλούς άλλους. Και αυτός που τους πήρε καλά έκανε. Ο κλεπταποδόχος τι κυρώσεις θα υποστεί  αν πιαστεί στα πράσα; Ελλάς το μεγαλείο σου μέτρημα δεν έχει. Και αν έχει άντε να το  βρεις