Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014

Βρε Ανδρέα Ντούλη γιατί με απογοήτευσες τόσο πολύ!!!

Ανδρέα Ντούλη σε γνώρισα λεβέντη και ασυμβίβαστο και δεν μπορώ να καταλάβω πως είναι δυνατόν σήμερα να κάνεις όλα; αυτά είμαι βέβαιος ότι αύριο θα ντρέπεσαι. 
Γνωρίζω ότι υπάρχει η οικονομική κρίση και αν σε βγάλουν από τον κατάλογο παρατηρητών διαιτησίας για σένα είναι κάποιο οικονομικό πρόβλημα αλλά όμως πως αντέχεις να αδικείς τους ικανούς 
Προσωπικά θεωρώ τον Βασίλη Αστερή τον μετά τον Δασκαλόπουλο τον καλύτερο Κορίνθιο Διαιτητή. 
Και όμως επειδή δεν σφύριξε ένα πέναλτι που καταλόγισε το ντουέτο των δυο προέδρων που κατάστρεψε την Κόρινθο ( Τσιχριτζής - Μαυρονάσος ) δεν το σφύριξε ο Βασιλάκης. Και εσείς τον στείλατε να διαιτητεύει παιχνίδια που δεν είχαν κανένα ενδιαφέρον. Τον οδηγείτε λοιπόν σε παραίτηση βρε φίλε Ανδρέα τον Βασιλάκη επειδή το θέλουν δυο παράγοντες!!! Και εσύ παίζεις το παιχνίδι τους. 
Αλλά ορίζεις τον Δασκαλόπουλος βρε Ανδρέα σε έναν αγώνα  της Κορίνθου που είναι εύκολος και δεν τον ορίζετε στο κύριο παιχνίδι και εκεί βάζετε τονε3πόπτη  Καρσιώτη στο ντέρμπι Κόρινθος 06 - Θύελλα Πετρίου  που δυστυχώς δεν έχει την αναμενόμενη απόδοση μια και ο άνθρωπος χρόνια τώρα παίζει πλάγιος και μάλιστα με επιτυχία. Κουράστηκα να γράφω για τους ορισμούς που κάνετε Εσύ τουλάχιστον δεν έπρεπε να ενταχθείς στο σύστημα από το οποίο αδικήθηκες.