Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

Δεν είμαι αρκετά νέος για να ξέρω τα πάντα. OSCAR WILDE


Ο εικονιζόμενος  ονομάζεται  Χρήστος  Ξαγοράρης, που πέρασε στη Νομική το 2010, με ιδιαίτερα υψηλό βαθμό και ο οποίος έχει συμμετάσχει ενεργά στις φοιτητικές διαμαρτυρίες για τις αλλαγές που προωθούνται στα πανεπιστήμια.
Ο Χρήστος Ξαγοράρης, μαζί με αρκετούς φοιτητές του πανεπιστημίου της Αθήνας μπήκαν στο γραφείο του αντιπρύτανη Αντώνη Καλοκαιρινού για να κάνουν τα παράπονα τους για την κατάσταση που επικρατεί στο Πανεπιστήμιο  από πλευράς καθαριότητας.
Αλλά είχαν και άλλα παράπονα:
Για την φύλαξη του πανεπιστημίου από την Αστυνομία. Και να μη είναι λεύτερο να μπαίνουν μέσα και να κάνουν πλιάτσικο οι κάθε είδους αγανακτισμένοι πολίτες
Για την διαγραφή των συνταξιούχων φοιτητών που είναι οι δάσκαλοι στους καινούργιους πως μπορεί να γίνει μπάχαλο μια σχολή.

Και να ψηφίζουν ηλεκτρονικά οι φοιτητές και να μη γίνεται της κακομοίρας.
Θεώρησε λοιπόν ο Χρηστάκης σωστό  επειδή δεν τον αφήνουν να διοικήσει και όχι να συνδιοικήσει το Πανεπιστήμιου να πάρει μια σακούλα γεμάτη από σκουπίδια και να την αδειάσει στο γραφείο του αντιπρύτανη.   
Τώρα αν η σχολή της νομικής τον τιμωρήσει θα έχουμε επανάσταση ακόμα και στα νηπιαγωγεία 
Τώρα θα μου πείτε εγώ που τα γράφω όλα αυτά είμαι ένας ηλικιωμένος που δεν μπορώ να καταλάβω τον φοιτητή. Μπορώ όμως να τους πω ότι και εγώ γεννήθηκα και σιγά σιγά μεγάλωσα και δεν έπεσα από τον ουρανό Και πέρασα και εγώ από τα φοιτητικά θρανία σε καιρούς δύσκολους που έτρωγες την σφαλιάρα και δεν τολμούσες να διαμαρτυρηθείς γιατί φοβόσουν τα χειρότερα.Τώρα όμως κάποιος θα μου πει Και ήταν καλές οι δικές σου εποχές; Και εγώ είμαι υποχρεωμένος να του απαντήσω με αυτό που είπε η καμήλα όταν την ρώτησαν αν της αρέσει η ανηφόρα ή η κατηφόρα. Και αυτή απάντησε γιατί χάθηκε ο ίσιος δρόμος;
Από την εποχή την δική μου που έτρωγα την σφαλιάρα και δεν τολμούσα να διαμαρτυρηθώ και μέχρι την εποχή του Χρηστάκη που αδειάζει την σακούλα των σκουπιδιών στο γραφείο του αντιπρύτανη υπάρχει τεράστια απόσταση. 
Αλλά όμως στην εποχή την δική μου έχουμε κατάργηση της δημοκρατίας Ενώ σήμερα ο Χρηστάκη κάνει κατάχρηση της Δημοκρατίας. 
Τώρα αν με ρωτήσετε να σας πω τι συμφέρει καλύτερα θα σας παραπέμψω στα λόγια της Καμήλας