Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

Την δόξα πολλοί μίσησαν τον πλούτο κανένας


Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Ole», ο Αργεντινός δήλωσε αφοσιωμένος στους «μπλαουγκράνα» και τους στόχους του. Και επανέλαβε πως αν αποφάσιζε ο ίδιος, θα ‘θελε να τελειώσει εκεί την καριέρα του.
Για πρώτη φορά όμως έδειξε να υπολογίζει σοβαρά την πιθανότητα αυτό τελικά να μη συμβεί.

«Σήμερα ζω το παρόν. Θέλω να κάνω μια σπουδαία χρονιά, να κερδίσω τίτλους με την Μπαρτσελόνα και τίποτα άλλο. Μετά θα δούμε», είπε αρχικά ο Μέσι. Συνέχισε όμως: «Το ποδόσφαιρο κάνει πολλούς κύκλους. Παρόλο που πάντα έλεγα ότι θα μείνω ως το τέλος, μερικές φορές δεν πάνε όλα τα πράγματα όπως θέλεις.

Ναι, το έχω πει πολλές φορές ότι αν ήταν στο χέρι μου, θα έμενα για πάντα. Αλλά όπως ανέφερα μόλις, δεν είναι πάντα δεδομένο ότι θα έχεις αυτό που θέλεις. Ακόμα περισσότερο στο ποδόσφαιρο, που αλλάζει συνεχώς και τόσα πολλά πράγματα συμβαίνουν. Είναι περίπλοκο»

Σχολιασμός Νικηφόρου 

Αλήθεια για ποιους τίτλους μας αναφέρει ο κ Μέσσης μια και η Μπαρτσελόνα έχει κάνει πολύ μεγάλη κοιλιά. Αλλά ο άνθρωπος δεν αναφέρεται για κύπελλα και άλλα τετριμμένα αλλά για ένα πολύ μεγάλο συμβόλαιο σε συνάρτηση βέβαια και με τους τίτλους. Γιατί άμα παίζεις σε μια ομάδα που δεν κατακτά τίτλους τότε και χρηματιστηριακή σου αξία στο χρηματιστήριο του ποδοσφαίρου πέφτει και δεν γνωρίζεις μέχρι που θα φτάσει. Και θα μου πει  ίσως κάποιος μα αυτοί όλοι οι μεγάλοι έχουν τόσα πολλά που μπορεί να ζήσουν τα τρισέγγονα τους . Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου φίλε μου αλλά όμως όταν ξεκινάς από το μηδέν και το ταλέντο σου σου φέρνει τόσα πολλά φοβάσαι αν δεν έχεις παιδεία μήπως ξανά φτάσεις στην αφετηρία που ξεκίνησες. Και ο Μέσσης είναι ένας άνθρωπος του ποδοσφαίρου με γεμάτος ανασφάλειες. Γιατί βλέπει πόσοι διάσημοι συνάδελφοι του πέθαναν πάμφτωχοι και λησμονημένοι. Γιατί το Ωσαννά δεν απέχει πολύ από την Σταύρωση