Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014

Μια ανακοίνωση δυσνόητη ...που μυρίζει πολύ λιβάνι


«Η Διαιτησία στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Λάθη και παραλήψεις, εσκεμμένα ή από άγνοια;»
«Η Διαιτησία στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Λάθη και παραλήψεις, εσκεμμένα ή από άγνοια;»
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 8 Νοεμβρίου η ημερίδα με θέμα "Η Διαιτησία στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Λάθη και παραλήψεις, εσκεμμένα ή από άγνοια;"
Ο κ.Δούρος με τον πλέον σύγχρονο και επιστημονικό τρόπο παρουσίασε το οικοδόμημα της διαιτησίας καθώς και το ρόλο της μέσω των κανονισμών για τη βελτίωση του δημοφιλέστερου αθλήματος, που λέγεται ποδόσφαιρο.Ακολούθησε γόνιμος και δημιουργικός διάλογος που οδήγησε στην αποκατάσταση πολλών εσφαλμένων απόψεων σχετικά με διαιτητικούς κανονισμούς.
Άπαντες δεσμεύτηκαν να πραγματοποιηθούν και άλλες ημερίδες προκειμένου να γίνουν γνωστές και κατανοητές και άλλες  θεματικές ενότητες που αφορούν τη διαιτησία. Ευχαριστούμε όλους όσους συμμετείχαν και ιδιαιτέρως τον κ.Δούρο Γεώργιο για τη θυσία, την υπομονή και τη διάθεση για να πραγματοποιηθεί αυτή η ημερίδα.
 
                                                         ΕΚ ΤΟΥ ΔΣ
                                                      ΑΣΤΕΡΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ

Σχολιασμός Νικηφόρου 

Η συγκέντρωσης που αναφέρει η ανακοίνωσης  του Αστέρα Κορίνθου είχε το θλιβερό προνόμιο να γίνει σχεδόν στον ίδιο χώρο που έγινε ο ξυλοδαρμός του διαιτητή και μετά από αυτόν. .
Και νομίζω ότι πιο άκαιρη ανακοίνωση δεν θα μπορούσε να βγει. Και δεν υπάρχει διαχωρισμός μεταξύ ερασιτεχνικής και επαγγελματικής διαιτησίας. 
Στην επαγγελματική μπορεί να κάνεις ακόμα και εγκλήματα και να μη πάθεις όχι μόνο τίποτα αλλά και να γίνεις ακόμα και διεθνής Παράδειγμα περίτρανο ο αξιότιμος κ. Ηλίας Σπάθας που έχει και βαθιές ρίζες μέσα στην διαιτησία ( λέγε με Γιάννη) 
Ενώ στην ερασιτεχνική διαιτησία μπορεί να είσαι άψογος και να σε εξαφανίσουν γιατί είχες την ατυχία να χάσει η ομάδα που την υποστηρίζουν οι δυνατοί ( Κόρινθος --Θύελλα Πετρίου 0-1--Διαιτητής Βασίλης Αστερής.)
Καλό θα ήταν ο κ. Δούρος να περιορίσει τις εμφανίσεις του γιατί αν δεν το καταλαβαίνει του λέμε εμείς ότι προκαλεί. Βέβαια εδώ εγκατέλειψε τον Βασάρα που του οφείλει τα πάντα. και θα καταλάβει τώρα ότι δεν μπορεί να προσφέρει το παραμικρό  λόγω της γνωστής πορείας του μέσα στην απίθανη αυτή Κ Ε Δ που τόσα θέματα εκκρεμούν.
 Η παράγραφος του Αστέρα "..Ευχαριστούμε όλους όσους συμμετείχαν και ιδιαιτέρως τον κ.Δούρο Γεώργιο για τη θυσία, την υπομονή και τη διάθεση για να πραγματοποιηθεί αυτή η ημερίδα.".  δακρύβρεχτη αλλά δεν μπορεί να πείσει για θυσίες του κ. Δούρου. Δυστυχώς τον διαψεύδει η πολιτεία του