Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014

Ας δεχτούμε την πραγματικότητα και ας τιμήσουμε τον Π Α Ο Λουτράκι την πρώτη ποδοσφαιρική ομάδα του νομού μας


Σημασία δεν έχει που ο Π Α Ο Λουτράκι πάει καλά στο πρωτάθλημα γιατί αναλαμπές είναι αυτές και αύριο είσαι πρώτος και με ένα σφύριγμα κάποιου διαιτητή να  πας για απόσυρση. 
Αυτό που είμαι υποχρεωμένος εδώ να τονίσω είναι ένα Οι Ακαδημίες που λειτουργεί η ομάδα αυτή  και που από εκεί αντλεί την δύναμη της ανανέωσης αυτό μετρά περισσότερο.. Ενώ κάποιοι προσπάθησαν να ρίξουν λάσπη λέγοντας ψιθυριστά ( αφού μόνο ο Νικηφόρος έχει το θάρρος να τα λέει φωναχτά) ότι ο Π Α Ο Λουτράκι από τις Ακαδημίες κονομά. 
Ναι κονομά γιατί δεν υποχρεούται να πληρώσει γυρολόγους για να φτιάξει ομάδα. Και είμαι της γνώμης ότι η μεγαλύτερη επένδυση είναι όταν περιμένεις καρπούς από τα νιάτα. 
Τώρα κάποιοι θα ισχυριστούν ο Νικηφόρος ο κωλοτούμπας και δεν θα έχουν άδικο μια και δεν γνωρίζουν να διαβάζουν τα κείμενα που γράφω. 
Είμαι ο πρώτος που έγραψα αλλά και είπα εδώ και μερικά χρόνια ότι η ομάδα του Π Α Ο Λουτράκι είναι επαγγελματικά οργανωμένη. Μπορώ να δημοσιεύσω και πολλά κείμενα μου αλλά και τηλεοπτικές εκπομπές. Και θεωρώ το μεγαλύτερο παράσημο που πήρα ως ερασιτέχνης δημοσιογράφος όταν σε τηλεοπτική  μου εκπομπή κοιμήθηκε καλεσμένος μου που ήταν έξη χρονών 
Ναι πικράθηκα  ομολογώ που πρώτοι δήλωσαν ότι υποστηρίζουν την Αναγέννηση του Κορινθιακού ποδοσφαίρου που για μένα είναι Μεσαίωνας. 
Τώρα παρακολουθώ ότι η  πορεία της ομάδας αυτής κάνει κακό σε κάποιους και μάλιστα Λουτρακιότες που ένας από αυτούς όταν ρωτήθηκε αν θα πάει στον αγώνα του Π Α Ο Λουτράκι είπε "ούτε νεκρός" Και καλά θα κάνει γιατί φοβάμαι ότι η παρουσία του στους αγώνες της ομάδας αυτής θα αποτελεί μια σκέτη παραφωνία. 
Σήμερα ο Π Α Ο Λουτράκι ιεραρχικά αποτελεί την πρώτη ποδοσφαιρική δύναμη του νομού μας. Και πρέπει να την σεβόμαστε και να μη βάζουμε  βαθμολογικούς πίνακες λαθεμένους γιατί μόνο σε αυτό δεν υπάρχει δικαιολογία από τον συντάκτη  καμία για την ύπαρξη λάθους. 
Να παίζει ο Π Α Ο Λουτράκι με την Αχαϊκή και ο καιρός να είναι υπέροχος και οι φίλαθλοι να μη υπερβαίνουν τους 450 είναι ντροπή για τον νομό μας. 
Γιατί η ομάδα του Λουτρακίου πηγαίνει και καλά στο πρωτάθλημα αλλά παίζει και καλό ποδόσφαιρο. Επομένως δικαιολογία καμία. 
Και κάποιοι μπορεί να ισχυριστούν ότι ο Π Α Ο Λουτράκι δεν είναι ιστορική ομάδα Ένας λόγος παραπάνω να τον βοηθήσουμε να γράψει ιστορία μια και διαθέτει όλα τα προσόντα. .