Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

Λάκης Γιαννιδάκης : Μετά τον απερχόμενο Δήμαρχο έχουμε και τον απερχόμενο ...δεσπότη μας. Και αντί αυτού Παγκράτιος Και το γελοίο έχει τα όρια του


Στον Μαζί με τον Μητροπολίτη Παγκράτιο συλλειτούργησε  και ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ανδρούσης κ. Καλλίστρατος.

Στο τέλος της θείας λειτουργίας ο νέος Ιερέας μοίρασε το αντίδωρο και δέχθηκε ευχές από όλους. Άξιο να σημειωθεί πως ο νέος Ιερέας υπηρετεί την εκκλησία από μικρό παιδί μαζί με τον αδελφό του έγγαμο Ιερέα π. Στέφανο Μαρατσίνε
. Και οι δύο Ιερείς θα υπηρετούν την Μητρόπολη Κορινθίας.
 Ο Μητροπολίτης κ. Παγκράτιος τόνισε προς τον νέο Ιερέα να έχει μεγάλη αγάπη για τον Χριστό και να διακονεί πάντοτε ταπεινά ,όπως άλλωστε έκανε μέχρι τώρα.
Τον θείο λόγο κήρυξε ο Επίσκοπος Ανδρούσης.

Σχολιασμός Νικηφόρου 

Κύριε Λάκη Γιαννιδάκη άφησες τον απερχόμενο δήμαρχο και μας παρουσιάζεις τώρα έναν Μητροπολίτη από το πουθενά και μάλιστα σαν δεν ντρεπόμαστε να μας είναι και ο παπάς που χειροτονήθηκε   και από την Ρουμανία. 
Εμείς δεν γνωρίζουμε κανέναν Δεσπότη στην Κόρινθο παρά μόνο τον Διονύσιο 
Τώρα αν εσύ μπορείς μα μας παρουσιάσεις τον Παγκράτιο δικαίωμα σου είναι να γράφεις στην ηλεκτρονική σου παραπληροφόρηση ότι θες. Και εμείς από την άλλη να σχολιάζουμε τα γραπτά σου κείμενα για να σπάσουμε και λίγη πλάκα σε μια εποχή που το οικονομικό πρόβλημα μας έχει θέσει όλους εκτός ...μάχης. 
Αλλά όμως όταν κάποιοι προσπαθούν να μας παρουσιάσουν και δεύτερο δεσπότη στην Κορινθία θυμάμαι τα λόγια του του Χριστού μας "Ουδείς δύναται δυο κυρίοις δουλεύειν . Ου δύνασθε Θεώ δουλεύειν και Μαμωνά "
Πήγαινε λοιπόν στον Παγκράτιον κ. Λάκη μας να σας εξηγήσει τι σημαίνουν τα λόγια αυτά