Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014

Τσιχριτζής και Σταματάκης σιωπούν στο κατηγορώ του Δημήτρη Μπίτσιου...





Ο Δημήτρης ο Μπίτσιος  είναι γνωστός παράγοντας του ποδοσφαίρου που στην Γενική Συνέλευση της ένωσης έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο.
Και επίσης στην μετά Τσιχριτζή – Μαυρονάσου – Μπεθάνη  έκανε ένα μικρό χρονικό διάστημα πρόεδρος με αποτέλεσμα ακόμα να τρέχει με αυτά που συνάντησε.
Μίλησε στην δική μου κάμερα και όπως και μόνοι διαπιστώσατε είπε πολλά και τα οποία αν υπηρετούν την αλήθεια ( και την υπηρετούν γιατί άκρα του τάφου σιωπή από πλευράς υπάρχει)  ο κ. Τσιχριτζής πρόεδρος της Ε Π Σ Κορινθίας και ο κ. Σταματάκης πρώην πρόεδρος της Κορίνθου και νυν Δημοτικός σύμβουλος πρέπει να βρίσκονται σε πολύ δύσκολη θέση. Γιατί είναι ανεπίτρεπτο να σιωπάς όταν ο άλλος σε κατηγορεί  ότι όσο καιρό ήταν με την παράταξη που διοικεί την ένωση το πρόστιμο των 3000 ευρώ ( παρά κάτι ψιλά που πλήρωσε ο κ. Φόρτης 200- 300 ευρώ) αδρανούσε. Και όταν είπα ότι ψήφισα Λαμπρινό τότε το πρόστιμο έγινε απαιτητό. Που σημαίνει πληρώνουν μόνο αυτοί που δεν είναι δίπλα στην διοίκηση.
Και ο κ. Σταματάκης επειδή ήθελε να διώξει τον προπονητή Μαγκαφίνη έχασε η Κόρινθος από δυο ομάδες αδύναμες
Και αυτό που με εντυπωσιάζει είναι που κανένας αρμόδιος αλλά και φίλαθλος δεν επαναστατεί με αυτά που ζουν μέσα στο Κορινθιακό ποδόσφαιρο Και αυτοί οιθ δυο κύριοι θέλουν να το παίζουν και τιμητές.