Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014

Πρέπει να απαντήσουν οι Τσιχριτζής και Σταματάκης στο κατηγορώ του Δημήτρη Μπίτσιου

Επειδή κ. Τσιχριτζή ακολουθείς την τακτική της σιωπής πρέπει να απαντήσεις στον τοπικό πρόεδρο της περιοχής Τενέας αν εσείς είσαστε η αιτία  που έφυγε από την Κόρινθο. Και η αιτιολογία δεν αφορούσε το πρόσωπο του αν ήταν ικανός. Αλλά ( και αυτό είναι κωμικοτραγικό που σημαίνει κωμικό και τραγικό σύγχρονα) γιατί ψήφισε στις δεύτερες εκλογές τον Παναγιώτη Λαμπρινό.
Επίσης έβγαλε στη φόρα όσοι είναι με την διοίκηση δεν πληρώνουν πρόστιμα αν όμως ξεμυτίσουν του κυνηγάνε μέχρι δευτέρας παρουσίας.Και φουσκωτοί υπήρχαν και στις εκλογές του 2009 και του 2013 όπως είπε ο κ. Μπίτσιος που γνώριζε πολύ καλά τις επικρατούσες καταστάσεις
Και για σας κ. πρέδρε της Κορίνθου είπε πολλά. Για κάποια διαρκείας που εσύ στην εκπομπή μου είπες ότι τα έχει πάρει χωρίς να αποδώσει λογαριασμό. Βέβαια το άφησες αιωρούμενο όπως και άλλα πολλά που θα μου τα έλεγες όταν θα ξανά ερχόσουν  στην εκπομπή μου. Αλλά μετά τις εκλογές δεν είχες καμία ανάγκη τον Νικηφόρο. Και έρχεται με την  συνέντευξηο Δημήτρης ο Μπίτσιος και σου απαντάει με κάθε λεπτομέρεια. και τώρα μπορώ να έρθω μα την κάμερα μου και να απαντήσεις σε όλα αυτά με τα οποία σε κατηγόρησε Γιατί δεν μπορείς να σιωπάς όταν ο πριν από εσένα πρόεδρος της Κορίνθου σε κατηγορεί ότι η ομάδα έχασε δυο παιχνίδια από τις τελευταίες ομάδες του πρωταθλήματος για να αναγκαστεί  να φύγει ο Μαγκαφίνης.
Επίσης τον παρουσίασες έναν ξενοδόχο που χρωστούσε η ομάδα 60.000 ευρώ. Και όλα αυτά για να αναγκαστεί να παραιτηθεί γιατί μάλλον δεν ήταν ανιψιός του Ωνάση.
Επειδή θεωρώ την ενημέρωση υπέρτατο καθήκον έστω και για ένα ερασιτέχνη δημοσιογράφο να δίνεται η ευκαιρία και σε αυτόν που κατηγορούν να απαντήσει.
Βέβαια ο κ. Τσιχριτζής μόνο μονολογεί γιατί είναι αδύνατος στο διάλογο. Και ο κ. Σταματάκης δυστυχώς  φυγομαχεί μετά την εξαφάνιση του ενώ μου είχε υποσχεθεί ότι θα επανέλθει και θα πει ονόματα.
Και οι δυο είναι εκτεθειμένοι και δεν θα τους αφήσω να θεωρούν ότι η σιωπή δεν κάνει λάθη και είναι και το καλύτερο επιχείρημα.