Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014

Εκεί που μας χρωστούσαν μας φάγανε και την αγελάδα


Να δεις που κάποτε
Θα μας πούνε και μαλάκες
Να δεις που κάποτε
Θα μας πούνε και χαζούς

Η ομάδα του Ολυμπιακού Λουτρακίου έχει πάρει την κάτω βόλτα και μάλλον σήμερα βρίσκεται σε απελπιστική κατάσταση. Γιατί έχει 6 αγώνες και έχει μαζέψει 6 βαθμούς που σημαίνει δυο νίκες και τέσσερις ήττες. Που σημαίνει τέσσερις ήττες και δυο νίκες. Και το παράδοξο εδώ είναι να χάνεις από τον Κύψελο και τον Ηρακλή Ξυλοκάστρου και να κερδίζεις την ομάδα Κόρινθος 06 που διεκδικεί πρωτάθλημα. Είμαι βέβαιος ότι κάτι δεν πάει καλά γιατί όλα αυτά δεν είναι φυσιολογικά.
Αλλά όμως αυτό που με πειράζει είναι ότι οι πραγματικοί ένοχοι για την κατάντια του Ολυμπιακού την έχουν κάνει με ελαφρά πηδηματάκια και τα νέα παιδιά που σήμερα διοικούν βάζουν από την τσέπη τους που αυτό δεν συνέβαινε ούτε επί ημερών κ. Λάμπρου ούτε επί ημερών κ. Μπολέτη. Μόνο τον Δημήτρη τον Βιλαώρη βρήκανε και τον ξεπουπουλιάσανε οι αρχιτέκτονες διοικητικοί του ποδοσφαίρου. Γιατί να είσαι μάνατζερ του ποδοσφαίρου και συγχρόνως και πρόεδρος του Ολυμπιακού και να πουλάς ένα ποδοσφαιριστήton Νίκο Κουσκουνα  πουν παίζει στην εθνική νέων  20.000 ευρώ όσα δίνεις να αγοράσεις ένα γυρολόγο κάτι δεν ταιριάζει ί με τους κανόνες  της προσφοράς και ζήτησης  Και από αυτές τις περιπτώσει;έγραψε το στοίχο ο Μηλιώκας

Να δεις που κάποτε
Θα μας πούνε και μαλάκες
Να δεις που κάποτε
Θα μας πούνε και χαζούς




Με μια μικρή όμως διαφορά κανένας δεν έγραψε το παραμικρό γιατί το κατεστημένο προστατεύει τα παιδιά του και δεν τα αφήνει να εκτεθούν 
Κανένας δεν έγραψε για την Δίκη που έγινε και αναβλήθηκε και που θα γίνει τον Μάρτη. Μα ποιος είμαι εγώ για να γράψουν οι μεγαλοκονδυλοφόροι ενώ οι άλλοι είναι τόσο δυνατοί που θυσιάζονται για να μη γράψουν. 
Πάντως μη τολμήσει κανένας και ρίξει το φταίξιμο σε αυτούς που σήμερα διοικούν τον Ολυμπιακό  γιατί θα με βρουν μπροστά τους τελείως διαφορετικό. Να προσέξουν. 





 ν