Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2014

Αστυνομικό Δελτίο χτύπησαν ένα μικρό παιδί γιατί έβαλε τέρμα στην ομάδα του Βέλου!!!

Πρέπει να ντρέπεστε όλοι όσοι είσαστε αρμόδιοι γι αυτό το κατάντημα του Κορινθιακού ποδοσφαίρου 
Γήπεδο Βέλου που έχει έδρα η ομάδα Ελλάδα. Που εκεί έχει γίνει κατά το παρελθόν έγκλημα με συνεργούς 
Τον Γιάννη Γεροβασίλη που ήταν παρατηρητής διαιτησίας. Και είχε αφήσει τον Βασιλόπουλό μέσα στον αγωνιστικό χώρο χωρίς να έχει γραφτεί στο φύλλο του αγώνα. Ο οποίος πήρε την ομάδα της Ελλάδας και έφυγαναπό9 τον αγωνιστικό χώρο. Και στον αγώνα αυτόν έγραψε ψέματα ο διεθνής επόπτης που εκτελούσε χρέη διαιτητή ( Μιχάλης Καρσιώτης) για να καλύψει την Ελλάδα. Που εκεί παράγοντας είναι ο κ. Τριαντάφυλλος φίλος του κ. Δούρου που ήταν και παρατηρητής διαιτησίας.Το έχουμε κάνει το Κορινθιακό ποδόσφαιρο οικογενειακή υπόθεση. 
Στο ίδιο γήπεδο του Βέλου η ομάδα του Πετρίου ( ενός μικρού χωριού της Νεμέας ) τόλμησε και νίκησε την ομάδα του Βέλου που έχει δύναμη στην ένωση Και είχε διαπράξει και άλλο έγκλημα το Πετρί νίκησε και  την Κόρινθο ( και εξαφανίστηκε ο διαιτητής Αστερής )
Μετά το πέρας του αγώνα μπήκε μέσα στον αγωνιστικό χώρο κάποιος οπαδός του Βέλου και χτύπησε τον νεαρό ποδοσφαιριστή του Πτρίου Χουσαλά. 
Αφού υπάρχει η ατιμωρησία στα δικά μας παιδιά ( καταγγελία Δημήτρη Μπίτσιου που όλοι το έχουν κλείσει το στόμα) θα δούμε και άλλα πολλά. 
Τρίτο δώρο στον αγέρωχο πρόεδρο για την γιορτή του