Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

Κύριε Πισιμίση ούτε ο τεχνικός διευθυντής ούτε ο προπονητής κάνει την διαφορά σε μια ομάδα όταν ισχύουν τα λόγια του Δ. Μπίτσιου που κανένας δεν τόλμησε να τον διαψεύσει

«Η διοίκηση του ΑΟ Ζευγολατιού ανακοινώνει την πρόσληψη του Σπύρου Δημόπουλου ως τεχνικού διευθυντή, υπηρεσιακός προπονητής του συλλόγου αναλαμβάνει ο Χρήστος Βελέντζας, ενώ παραμένει κανονικά και ο Αινείας Σαμώνης ως γιατρός της ομάδας».
 Οι άνθρωποι της ομάδας του Ζευγολατιού συνεχίζουν τις επαφές με προπονητές, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι παίζουν τα ονόματα και των Θωμά Κουρκούνα, Βασίλη Τζαλακώστα, αλλά και μια έκπληξη, αυτή του Πέτρου Μίχου.
 Μέσα στις επόμενες ημέρες, θα ανακοινωθεί και επίσημα ο νέος προπονητής, ο οποίος όπως προαναφέραμε, θα βρίσκεται το Σάββατο στη Νεμέα, για να παρακολουθήσει από κοντά τη νέα του ομάδα.
Σχολιασμός Νικηφόρου. 
Κύριε Πισιμίση τον Μουρίνιο να φέρετε δεν θα μπορέσετε να κάνετε το παραμικρό. Μπορείτε να ρωτήσετε και τον φίλο σας τον κ. Κοντογιαννάκη όταν διοικούσε ντον Ισθμιακό τι του έγραψα όταν έφερε προπονητή τον τον Τζακ Χατζηαθανασίου  παίκτη ντου Π Α Ο. 
Η Ε Π Σ Κορινθίας έχει αποφασίσει να βγάλει πρωταθλήτρια την ομάδα της Κορίνθου και είμαι βέβαιος ότι θα το πετύχει. Όπως έκανε με την ομάδα του Πέλοπα και πήρε τα βουνά ο πρόεδρος του Π Α Σ Κλένια. Και με τον Π Α Ο Λουτράκι στην περίοδο 2013 -2014 και στο καθοριστικό αγώνα Π Α Ο Λουτράκι - Παννεμεατικός που ο διαιτητής του αγώνα αξιότιμος κ. Π Κακριδής έπνιξε δυο πέναλτι υπέρ της ομάδας της Νεμέας. 
Αντικειμενικός σκοπός των διοικούντων  της ένωσης είναι ένας να έχουν και οι δυο ομάδες Κόρινθος 06 και Θύελλα Πετρίου από δυο ήττες  Που σημαίνει ακόμη μια. ήττα για να έρθουν στα ίσα με την Μπάρτσα Εσείς έχετε κ. Θάνο μας  υπερβεί  τους στόχους της ένωσης αφού έχετε δυο ισοπαλίες και μια ήττα απώλεια 7 βαθμών ενώ ο στόχος είναι 6. . Σημασία ότι από τον τελευταίο Πέλοπα χάσατε 3 βαθμούς και την Ελλάδα Βέλου 2. Που και οι δυο είναι δορυφόροι της ένωσης. 
και από τον Ατρόμητο Χιλιομοδίου 2 ομάδες που δεν πάνε για τίποτα. 
Η επιτροπή διαιτησίας την περασμένη αγωνιστική χρησιμοποίησε τρεις διαιτητές που πάνε για καριέρα και πέντε που είναι για τα τοπικά. Και βάλανε τον Βασίλη Αστερή σε έναν αγώνα Α2 κατηγορίας που έληξε με 0-9 υπέρ των φιλοξενούμενων. Αυτός ο σχεδιασμός λέει πολλά που δεν μπορεί δυστυχώς ούτε ο Μουρίνιομ να σώσει την  κατάσταση 
Μια συμβουλή σας δίνω κ. Πισιμίση ( πως μπορεί αυτό να γίνει εγώ ένας ανώνυμος να συμβουλεύω έναν βιομήχανο είναι αντικείμενο έρευνας) να περιορίσετε τα έξοδα σας στο ποδόσφαιρο μια και τίτλο αν δεν το επιθυμεί η ένωσης δεν μπορείτε να πάρετε.
Και να διδαχθείτε από τα λόγια του Δημήτρη Μπίτσιου που κανένας δεν τόλμησε να τον διαψεύσει.