Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

Αυτή η στάνη αυτή την διαιτησία βγάζει και τους παράγοντες που το παίζουν μάγκες αλλά είναι ...μαχαλόμαγκες.

Γνωρίζετε ότι ο διαιτητής Βασίλης Αστερής πλέον στην πιάτσα τον λένε λογιστή. Γιατί είναι υποχρεωμένος να κρατάει και τεφτέρι μια και οι άρχοντες της διαιτησίας ( μέσα σε αυτούς είναι και ο Ανδρέας Ντούλης που μάλλον για θέση έψαχνε) για να τον μειώσουν τον ορίζουν να διευθύνει αγώνες ποδοσφαίρου που μετατρέπονται σε μπάσκετ Και ψάχνει ο Μελισσανίδης να τετραγωνίσει τον κύκλο. Για να τον φέρουν στον ίσιο δρόμο τον Βασιλάκη τον όρισαν να σφυρίξει τον αγώνα Φωκά -- Ηρακλή Λεχαίου και Σαρωνικού --Ολυμπιακού Άσσου. Που νομίζω ότι τελείωσαν με 0-8 .
Και όλα αυτά γιατί δεν σφύριξε ένα πέναλτι υπέρ της Κορίνθου που το είδε ο πρόεδρος της ένωσης αξιότιμος κ. Τσιχριτζής  και ο πρόεδρος της Κορίνθου και δεν το είδε ο διαιτητής. 
Να τώρα γιατί είναι  στο γυναικωνίτη. ο Βασίλης Αστερής ο καλύτερος μετά τον Δασκαλόπουλο διαιτητής της Κορινθίας Τον αναγκάζουν σε παραίτηση γιατί του βάζουν να σφυρίζει αγώνες με τεράστια διαφορά των δυο ομάδων.Να γιατί σφυρίζουν τους αγώνες της Σούπερ Λίγκα οι εκλεκτοί μετά από κόσκινο που περνάνε. Το μαρτύριο του Βασίλη Αστερή τα λέει όλα.  


Ένταση υπήρξε κατά τη διάρκεια του ΔΣ της Σούπερ Λίγκας ανάμεσα στον Δημήτρη Μπάκο και τον Γιάννη Αλαφούζο.
Ο Δημήτρης Μπάκος ζήτησε το λόγο και επιτέθηκε φραστικά στον πρόεδρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.
"Κύριοι, εγώ πρώτη φορά έρχομαι εδώ και δε σας γνωρίζω. Όμως ντρέπομαι για όλους! Και για εσάς κύριε Αλαφούζο!
Ο Μποροβήλος είναι υπάλληλός μου εδώ και 10 χρόνια και είναι καθαρός. Όπως καθαρός και ξάστερος είναι και ο Αστέρας! Καταλάβετέ το επιτέλους! Εμείς είμαστε ανεξάρτητοι! Μόνοι μας! Δεν έχουμε ανάγκη τίποτα και κανέναν! Καταλάβατε;" είπε λίγο πριν την έναρξη της ψηφοφορίας.

Αμέσως μετά την εκλογή του Μποροβήλου ο εκ των ιδιοκτητών του Αστέρα Τρίπολης απευθύνθηκε ξανά στον Γιάννη Αλαφούζο τονίζοντας: «Κύριε Αλαφούζο, δε γνωριζόμαστε, όμως ξέρετε την ομάδα μας και γι' αυτό το λόγο θα ήθελα κι εσείς να ψηφίσετε το Μποροβήλο. Να μην υπάρχει διάσπαση. Να κινηθούμε όλοι μαζί ενωμένοι».
Ο Γιάννης Αλαφούζος δεν άλλαξε την ψήφο του Παναθηναϊκού για να του απαντήσει ο Δημήτρης Μπάκος πως : "Κύριε Αλαφούζο κι εμείς, όπως κι εσείς και άλλοι, πριν από τον Αστέρα, άλλη ομάδα ήμασταν. Παναθηναϊκός ήμασταν, δεν τρέχει και τίποτα".

Σχολιασμός Νικηφόρου 

Κάποιος είχε πει κ. Μπάκο ότι χρήμα βρίζει. Αυτό το είχα διαβάσει όταν ήμουνα μικρός. Και αναρωτιόμουν πως είναι δυνατόν κάτι που είναι άψυχο να βρίζει. 
Έπρεπε να μεγαλώσω και να καταλάβω ότι αυτά που είχα διαβάσει ήταν πέρα για πέρα αληθινά. Με μια μικρή όμως διαφορά ότι βρίζει το χρήμα αλλά νικητής είναι αυτός που έχει τα περισσότερα για να μπορεί να βρίζει τον άλλον που έχει τα λιγότερα. . 
Και αυτό μπορώ άνετα να το αποδείξω,. Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας  Αστέρα -- Ολυμπιακός. Είμαι βέβαιος ότι κ. Μπάκα που κάνετε τον Μάγκα στον κ. Αλαφούζο θα μάθατε ότι στο ημιχρόνιο του τελικού έκανε ντου στα αποδυτήρια των διαιτητών ο κ. Μαρινάκης. Δεν είδα καμία αντίδραση από πλευράς σας;
Βέβαια ήρθε η περίπτωση με τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης που χρησιμοποιήθηκε Σανίδα σωτηρίας για να σωθεί ο  ξάστερος και καθαρός Αστέρας. 
Μα και ένας υπάλληλος του Αστέρα  όπως είναι ο Γιώργος Μποροβήλος θα γινόταν ποτέ πρόεδρος της Λίγκα αν είσαστε ουδέτερο  σωματείο η ομάδα σας;.
Παρακολουθώ την ομάδα του Αστέρα από τα πρώτα βήματα και όταν είσαστε στο πρωτάθλημα της Δ κατηγορίας θυμάμαι τίποτα δεν αφήνατε στην ...τύχη. 
Στον κ. Αλαφούζο μπορεί να κάνετε μαγκιές γιατί ο άνθρωπος είναι καινούργιος στο κουρμπέτι.Σε μας όχι γιατί όταν εσείς ξεκινούσατε εμείς είχαμε τερματίσει και ξεκουραζόμαστε. 
Ναι ομολογώ ήταν σωστή κίνησης που βάλατε τον αδελφό του κ. Μποροβήλου να διοικεί τον Αστέρα τυπικά μια και από πίσω ήταν ο Γιώργος. όταν ήταν στην ΚΕΔ και δεν μπορούσε να διοικήσει. Και όταν ήταν απαλλαγμένος από κολλήματα τον κάνατε πρόεδρος της ομάδας σας 
Και άλλες ομάδες χρησιμοποίησαν διαιτητές σε διάφορα πόστα αλλά είσαστε οι πρώτοι που κάνατε διαιτητή πρόεδρο. 
Και να μη μου πείτε ότι από τις 135.000 κατοίκους που έχει ο νομός σας δεν βρήκατε να κάνετε έναν πρόεδρο. Και περιμένατε τον Μποροβήλο; 
  .