Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014

Ο Νικηφόρος απαντά με στοιχεία γιατί έτσι έμαθε να κάνει μια ολόκληρη ζωή

Ο Διαιτητής Χριστόφορος γεννήθηκε το 1969 και το 1986 σε ηλικία  17 ετών γίνεται  διαιτητής. παραμένει μέχρι τα 25 χρόνια του δηλαδή 8 χρόνια στα τοπικά πρωταθλήματα της Αθήνας. Και το 1994 γίνεται διαιτητής Γ εθνικής κατηγορίας και παραμένει εκεί τρία χρόνια Και το 1997 γίνεται διαιτητής Β εθνικής κατηγορίας και εκεί μένει μόνο ένα χρόνο αφού το 1998 σφυρίζει σε ηλικία 29 ετών στο πρωτάθλημα της πρώτης εθνικής κατηγορίας. και με 12 χρόνια διαιτητικής πείρας. Που σημαίνει ότι πάντα ήταν ο εκλεκτός του συστήματος. Και αν παρακολουθήσετε  θα δείτε ότι στην έξοδο του από τον αγωνιστικό χώρο τον συνοδεύουν αστυνομικοί και χορωδοί ( στην συγκεκριμένη φωτογραφία ο προπονητής Ματζουράκης) γιατί η διαιτησία του υπήρξε ...εκνευριστική. Και δυστυχώς γι αυτόν οι σκηνές ήταν επαναλαμβανόμενες. Απέδειξε δε ότι είναι και ψιλικατζής αφού νόρισε τον εαυτό του παρατηρητή διαιτησίας στον αγώνα Εργοτέλη - Βέροια για να εισπράξει τα 500 ευρώ και να κάνει το ταξιδάκι του στην Κρήτη. Και αυτό είναι τελείως παράνομο μια και δεν μπορεί να κρίνει ο ίδιος την έκθεση του . 



Τελικός Κυπέλλου Ολυμπιακός --Π Α Ο Κ= 2 -4
περίοδος 2000-2001

 Οι πληρωμένοι είχαν             Και οι απλήρωτοι είχαν

                                                  
 αυτή την απόδοση                    αυτή την απόδοση 
                 



Το φιλμ του αγώνα 
4 λεπτό ο Εγκωμίτης με δυνατό σουτ κάνει το 0-1 
31 λεπτό Ανίσχυρο σουτ του Καφέ βρήκε ανέτοιμο τον Ελευθερόπουλο ο οποίος με την απόκρουση του έδωσε ασίστ στον Μπρομπόκη από θέση οφσάιντ  να χρισθεί σκόρερ 
46 λεπτό ο Γεωργιάδης ανέβασε το σκορ σε 0-3 
77 λεπτό ο Τζόρτζεβιτς ευστόχησε σε χτύπημα  πέναλτι. 
85 λεπτό ο Ναλιτζής έκανε το 1-4
90 λεπτό ο Χούτος έκανε το 2-4 

Κύριε Πρόεδρε του Ολυμπιακού 

Αυτή ακριβώς την εικόνα θα είχε και ο αγώνας Ολυμπιακού - Αστέρα Τρίπολης κ. Μαρινάκη αν δεν κάνατε το ντου στα αποδυτήρια των διαιτητών και αν οι Γιάχος και Τριτσώνης έκαναν το καθήκον τους 
Με μια μικρή διαφορά Οι σημερινοί παίκτες του Ολυμπιακού οι περισσότεροι είναι ξένοι και τα εκατομμύρια βγαίνουν και πηγαίνουν στο εξωτερικό. 
Αυτή είναι η αλήθεια κ. πρόεδρε του Ολυμπιακού μια και έχετε μάθει να μη χάνετε  και σας την γράφει ένας ερασιτέχνης δημοσιογράφος που δεν φοβάται γιατί δεν περιμένει από κανέναν τίποτα. 
Εδώ θέλουμε να μας απαντήσετε κ Μαρινάκη  και όχι σε όλα τα άλλα που δεν έχουν καμία σχέση με την κατάντια του ποδοσφαίρου μας.
Ανέχεστε να γελοιοποιούν την ομάδα σας διαιτητές όχι του ύψους αλλά του βάθους του Ηλία  Σπάθα 
Να μελετήσετε καλά τα λόγια του Αντισθένη που έζησε από 445 έως το 366 π.Χ 
"Αιρετώτερον εις κόρακας εμπεσείν ή εις κόλακας.
Που σημαίνει καλύτερα να πέσεις σε κοράκια παρά σε κόλακες 
Και εσείς νομίζω ότι ζείτε μέσα σε αυτούς που με την πρώτη στραβή να είσαστε βέβαιος δεν θα σας γνωρίζουν.
 Και να μη ξεχνάτε ποτέ ότι ο μεγάλος Δημήτρης Καρέλας όταν πέθανε πέντε (5) τον συνόδευσαν στην τελευταία του κατοικία