Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014

Οι λογοκριτές πληρώνονται για να έχουν βρώμικο μυαλό JOHN TREVELALYAN

Πρόεδρος της Σούπερ Λίγκα Τάκης Αγραφιώτης που ήταν:

Ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ Ολυμπιακός και ψηφίστηκε κι από τα 18 μέλη του συνεταιρισμού, όπως κι ο β' αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ο οποίος μετά την επαίσχυντη  ανακοίνωση που έβγαλε η Λίγκα τα μάζεψε και έφυγε 
Ο Τάκης Αγραφιώτης υπήρξε μέλος του Δ.Σ. του ΟΠΑΠ τη διετία 2007-09, ενώ από το 2012 έως τον Μάιο του 2013 ανέλαβε καθήκοντα γενικού διευθυντή στο υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού.
Έχει υπάρξει άμεσος συνεργάτης του, τότε, υφυπουργού Αθλητισμού Γιάννη Ιωαννίδη, με τον οποίον έχει στενή φιλία από την εποχή που ήταν προπονητής στην ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού.Με απλά Ελληνικά ένας άνθρωπος του στενού περιβάλλοντος του κ. Μαρινάκγ που όμως τον πρότεινε ο κ. Αλαφούζος  που έχει μεσάνυχτα από το Ελληνικό ποδόσφαιρο. 
Και να τι προστάζει η Λίγκα 
«H Super League από την πρώτη στιγμή καταδίκασε τη δολοφονική επίθεση κατά του Αντιπροέδρου της Κ.Ε.Δ. κ. Ζωγράφου. Τα μέλη της Super League κάνουν έκκληση προς την Ελληνική Δικαιοσύνη να επιληφθεί άμεσα της υπόθεσης και να αποκαλύψει το συντομότερο δυνατό τους φυσικούς και ηθικούς αυτουργούς της δολοφονικής ενέργειας. Τα μέλη της Super League στα πλαίσια της εκτόνωσης του κλίματος δεσμεύονται να απέχουν από οποιαδήποτε πράξη ή δήλωση που θα επιβαρύνει το κλίμα σε σχέση με την Ελληνική Διαιτησία και καλούν τα Μ.Μ.Ε. να απέχουν από δημοσιεύματα και ρεπορτάζ που οδηγούν στη στοχοποίηση διαιτητών».

Σχολιασμός Νικηφόρου 

Λογοκρισία σημαίνει να παρανομείς και κανένας να μη μιλάει γιατί κινδυνεύει να χάσει την ελευθερία του. 
Βρέθηκε ο κ. Ζωγράφος - ο ψιλικατζής που έχει προηγούμενα με την Α Ε Κ λόγω του θείου του Ακρίδα και να μιλήσει και να πει ότι πίσω από τον τραυματισμό του βρίσκεται ο Μελισσανίδης. 
Εδώ είμαι υποχρεωμένος να δικαιολογήσω γιατί τον χαρακτηρίζω ψιλικατζή μια και συμπαθώ πολύ την τάξη αυτή των επαγγελματιών αφού τα ψιλικατζίδικα στην εποχή μου ήταν το ίντερνετ μας. 
Ο κ. Ζωγράφος έβαλε τον εαυτό του παρατηρητή για να πάρει τα 500 ευρώ γιατί τα 4.000 η αμοιβή του αντιπροέδρου ήταν μικρό ποσό.
Ο κ. Ακρίδας μας στέρησε ένα ολόκληρο πρωτάθλημα γιατί δεν μας έδωσε ένα πέναλτι στο 5 λεπτό στον αγώνα με την Παναχαϊκή.  

Είπε ο ηγέτης της Α Ε Κ 
"Για πρόεδρος της ΕΠΟ θα μου άρεσε ο Καραγκούνης. Ένας τίμιος άνθρωπος. Όχι οι γκρανκάσες που έχουμε τα τελευταία τρία χρόνια"

Νικηφόρος 
Πρόεδρε μου αυτοί που διοικούν σήμερα την Ε Π Ο έπρεπε να είχαν συνταξιοδοτηθεί οι περισσότεροι με πλήρη σύνταξη. 
Ο Γιάννης Οικονομίδης ο γιατρός από την Ρόδο το 1979-1980 ήταν ταμίας στην Ε Π Α Ε .Ο δε Σταθόπουλος από την Καλαμάτα τώρα έγινε και Δήμαρχος. πρέπει και αυτός να βαδίζει το δρόμο του Οικονομίδη Όπως ο κ. Γκιρτζίκης  από την Ξάνθη ο κ. Προύτζος από την Αρκαδία  Ο κ. Δημητρίου από την Αθήνα Ο κ. Βούρβαχης από τα Χανιά Ο κ.Μαζαράκης από την Κεφαλλονιά που ήταν και διαιτητής και είχε βγάλει τον Σαβέβκι σε έναν αγώνα με τον Ολυμπιακό χωρίς να υπάρχει κανένας λόγος   

Είπε ο ηγέτης της Α Ε Κ

"Αν αυτοί είναι άνθρωποι που θέλουν να βοηθήσουν το ποδόσφαιρο... Θέλουν να φιμώσουν και τον Τύπο για να είναι τέλειο το έγκλημα. ‘Δεν θα λέτε τίποτα’, αναφέρει η επιστολή της Σούπερ Λίγκας".

Νικηφόρος 

Εδώ στην Κορινθία την έχω υποστεί την ποικίλη δίωξη αλλά ομολογώ κατά πολύ έξυπνο τρόπο . Και ενώ εγώ προκαλώ τον κ. Τσιχριτζή τον πρόεδρο της Ένωσης που πήρε τις εκλογές με τρία ψηφοδέλτια που ακύρωσε η πρόεδρος της εφορευτικής επιτροπής Και τον κατηγορώ συνεχώς ότι έδωσε ως πρόεδρος της Κορίνθου ένα πρωτάθλημα στην Θήβα και δεν με μηνύει αλλά βάζει τους υποτακτικούς του και με μηνύουν και αυτός πηγαίνει μάρτυρας Προσπαθούν να μου κλείσουν το στόμα γιατί δεν μπορεί να με απαντήσει σε αυτά που γράφω 
Να γιατί λέω αλήθειες όπως και ο πρόεδρος μου ο Δημήτρης Μελισσανίδης που μπορείτε να διαβάσετε στο μπλοκ μου όλα όσα είπε  

Κύριε Τάκη Αγραφιώτη 
Ο POTER STEWART ένας Αμερικανός δικαστής έχει πει ότι " ...η λογοκρισία δείχνει την έλλειψη αυτοπεποίθησης μιας κοινωνίας"
Εδώ αναγκάζομαι να το αλλάξω γράφοντας " ...η λογοκρισία δείχνει την έλλειψη αυτοπεποίθησης μιας ...Λίγκας που παραπαίει και πάει με ανορθόδοξα μέσα που δεν θυμίζουν  δημοκρατία αλλά κάτι άλλο για να επιβληθεί"
Δυστυχώς υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που πολεμάν για την ελευθερία του λόγου. 
Γιατί όπως μας έχει πει ο βραβευμένος με το Νόμπελ λογοτεχνίας Γάλλος συγγραφέας ( που ήταν και τερματοφύλακας της Ρασίγκ ) : "...ο ελεύθερος τύπος μπορεί να είναι καλός ή κακός τύπος. Ο ανελεύθερος δεν θα γίνει τίποτε άλλο από κακός τύπος" 


Ο ΚΟΡΙΟΣ
Τον πρότεινε και ο ΠΑΟ; Ε, αυτό είναι από τα... άγραφα!