Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014

Ο Νικηφόρος προβλέπει τι θα συμβεί και γι αυτό είναι δημοφιλής στους ανώνυμους και δεν φοβάται τους επώνυμους.

Να τι έγραφα την Παρασκευή 31.10,2014 για τον αγώνα Αστέρα --Ολυμπιακού 


Αστέρας Τρίπολης -- Ολυμπιακός 


Διαιτητής ο Ηλίας Σπάθας το μεγαλύτερο ταλέντο σήμερα που υπάρχει στα Ελληνικά γήπεδα. Είχε να διαλέξει δυο δρόμους του σπιτιού του ή της διαιτησίας. Και έκανε την επιλογή του αλλά με τις υποχωρήσεις Αλλά εδώ θέλω να σταθώ στους ιδιοκτήτες του Αστέρα που έκαναν δηλώσεις εναντίον του Σπάθα να μη ξανά τολμήσει και πατήσει το πόδι του στην Τρίπολη. Γιατί το βουλώσατε κύριοι του Αστέρα; Και περιμένετε από τα αδύναμα ανθρωπάκια τους διαιτητές που πάνε για τον μισθουλάκι τους να κάνουν την αλλαγή Και ενώ οι λεφτάδες κάνουν τον επαναστάτη από την μια και από την άλλη δέχονται ταπεινώσεις από πιο δυνατούς από αυτούς που κάποτε δεν υποβιβάστηκαν .Και επομένως τους οφείλουν χάρες  
. Καμία τύχη δεν έχει ο Αστέρας. Εδώ όμως δεν θα είναι υπεύθυνος μόνο ο Σπάθας αλλά και οι ιδιοκτήτες του Αστέρα. Παρατηρητής ο Γιανναδάκης Από τον Άγιο Νικόλα της Κρήτης. Που θα έρθει από την Μεγαλόνησο για να πάει στην Αρκαδία. Μα πρέπει παρατηρητής και διαιτητής να πάνε πακέτο.  

Και για τον αγώνα Εργοτέλη -ΠΑΟΚ 


Εργοτέλης --Π Α Ο Κ 



Γράφουν οι εφημερίδες 
Η απίστευτα προκλητική διαιτησία του Δημητρόπουλου (Φθιώτιδας) έβαλε φωτιά στην ρεβάνς ανάμεσα στην Παναχαϊκή και τον Ολυμπιακό, σε ένα παιχνίδι που μόνο τον ορισμό του ντέρμπι δεν είχε, τουλάχιστον σε αγωνιστικό επίπεδο.Με μια διαιτησία ντροπή, ο ρέφερι κατάφερε να οδηγήσει την κατάσταση στα… άκρα με τα σφυρίγματά του, αρχικά με μια αποβολή σε φάση που δεν υπήρχε ούτε καν φάουλ, στη συνέχεια με ανύπαρκτο οφσάιντ και εν τέλει με πέναλτι που φωνάζουν οι γηπεδούχοι ότι –ούτε καν αυτό- δεν τους δόθηκε. Με μια εριστικότατη διαιτησία που σίγουρα ο Ολυμπιακός δεν την χρειαζόταν για να φτάσει στην πρόκριση αλλά που έκανε πολλούς να μιλούν ακόμη και για επίδειξη δύναμης.
Και αυτός ο διαιτητής αντί να πάει σπίτι του ( κατά την περσινή περίοδο αντί για επιθετικό φάουλ σφύριξε πέναλτι υπέρ της Βέροιας ) έχει διαιτητεύσει τρεις αγώνες στην περίοδο που διανύουμε  Παρατηρητής ο Σωμαρακάκης που είναι κουμπάρος του προέδρου της ένωσης Ηρακλείου που ήταν κάποτε με τον Βαρδινογιάννη και τώρα προσχώρησε στον Ευάγγελο Πάντως το τρίποντο για τον Π Α Ο Κ πολύ δύσκολα θα έρθει. 



Επανέρχομαι και προσθέτω για τον αγώνα Εργοτέλη --Π Α Ο Κ μετά από το φιάσκο της Τρίπολης 


Είμαι βέβαιος ότι ο Δημητρόπουλος Αλέξανδρος που είναι διαιτητής του συνδέσμου Λαμίας που νίκησε η τοπική ομάδα ακόμα και την Λάρισα δεν θα θελήσει να μη παίξει:
1--Για τον Ολυμπιακό  που αν δεν ήταν το Λιμάνι σήμερα θα έβγαζε χόρτα στο χωριό του.
Το όνομα του διαιτητή Αλέξανδρου Δημητρόπουλου, λοιπόν, είχε εμπλακεί στο σκάνδαλο των στημένων παιχνιδιών -για τον επίμαχο αγώνα της Ηλιούπολης με τον Θρασύβουλο- που είχε δει το φως της δημοσιότητας το καλοκαίρι του 2011. Στον διαιτητή από την Φθιώτιδα είχε ασκηθεί δίωξη και μάλιστα δύο φορές από τον τότε Ποδοσφαιρικό Εισαγγελέα, κ.Αντωνακάκη!
Σε πρώτο βαθμό ο Δημητρόπουλος, που ήταν τότε διαιτητής Football League, αθωώθηκε για τον αγώνα Θρασύβουλος-Ηλιούπολη, όμως ο Ποδοσφαιρικός Εισαγγελέας, επειδή πίστευε στην ενοχή του άσκησε έφεση!
H έφεση πήγε στην αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ και η απόφαση ήταν να κάνει κατ’ουσίαν δεκτή την έφεση του Εισαγγελέα!
Το... ωραίο είναι όμως οτι αντί να επιβάλει ποινή, έστειλε την υπόθεση στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΚΕΔ, στους κκ. Σαρρή (νυν πρόεδρο της ΕΠΟ) και Δούρο, οι οποίοι τον απήλλαξαν και λίγους μήνες αργότερα τον επιβράβευσαν (!), με το να τον προάγουν στη Superleague!

Ο Δημητρόπουλος συνέχισε και φέτος το... θεάρεστο έργο του με τη διαιτησία του στο ΟΦΗ-ΠΑΟΚ, όπου άφησε με φρικτά παράπονα τον "Δικέφαλο" για  τα σφυρίγματα του (πάντως, τον έβγαλε "λάδι" ο παρατηρητής Σωμαρακάκης, προκαλώντας απορίες!).

Αυτά έγιναν κατά την περσινή αγωνιστική. Και έχουμε κατά την φετινή περίοδο να  ορίζεται ο Δημητρόπουλος να παίξει μια άλλη Κρητική ομάδα τον Εργοτέλη αλλά με αντίπαλο  τον Π Α Ο Κ και με  παρατηρητή πάλι διαιτησίας  το Σωμαρακάκη Συμπτώσεις πολλές παύουν να είναι συμπτώσεις. Και προσπαθούν να αλληλοπαρηγορηθούν ο κ. Αλαφούζος με τον κ. Σαββίδη με αποτέλεσμα οι κατήγοροι  τους να ζουν καλά και αυτοί αλλά και  εμείς κατά ...Σπάθα  Δημητρόπουλου και Γρατσάνη μεριά. 
Καλή νύχτα να έχετε κ. Υπουργέ του Αθλητισμού. 
2--Πρέπει με τα σφυρίγματα του να βοηθήσει την ομάδα του νομού του που είναι η Λαμία να παίξει στα μεγάλα σαλόνια. Γιατί το ένα χέρι νίβει το άλλο και τα δυο το πρόσωπο ( παλαιά παροιμία με πολύ λαϊκή φιλοσοφία
3--Και οι καιροί είναι δύσκολοι και η παραμονή μας στους καταλόγους μας δίνει μια οικονομική ευρωστία Και ο Ντάγκλας είναι πολύ αυστηρός και δεν χαρίζει κάστα παρά μόνο εγκλήματα