Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

Η Επιτροπή Ορισμού Διαιτητών της ένωσης μας υποτιμά υπέρ εκτιμώντας της σκηνοθετικές ικανότητες της

Ο ποντικός και αν αλευρωθεί η γάτα τον γνωρίζει 

Δεν μπορώ να καταλάβω το ρόλο της επιτροπής διαιτησίας της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κορινθίας. και το σκεπτικό βάσει του οποίου οι φωστήρες κάνουν τους ορισμούς :
Αυτό θα το έγραφε ένας άσχετος που δεν θα ήξερε ούτε πρόσωπα μα ούτε και καταστάσεις.
Καλά κάνατε και βγάλατε ανακοινώσεις εσείς εκεί στο Δερβένι. Αλλά όμως είσαστε καταδικασμένοι
Και έμαθα να τα γράφω και να τα λέω και δεν υπολογίζω ποιον θα λυπήσω γιατί αυτά που υποστηρίζω είναι αληθινά και χωρίς υστεροβουλία.
Κρίμα γιατί περίμενα ό Αντρέας ο Ντούλης να είχε επιβληθεί με την προσωπικότητα του αλλά δυστυχώς τον έχει επηρεάσει η οικονομική κρίση. Ποιόν νομίζετε ότι εργάζεστε μπορείτε να μας πείτε; Μας θεωρείτε ή άσχετους ή ηλίθιους και χρησιμοποιείτε διαιτητές στους αγώνες τους περισσότερους αγώνες της πρώτης κατηγορίας διαιτητές που δεν πάνε για τίποτα. Και αυτό πρέπει να προβληματίσει τους παράγοντες .Αλλά αυτοί θ ξυπνήσουν όταν θα έχουν πάθει την ζημιά.
Κόρινθος -- Τεννεάτης το σφυρίζει ο Χονδρόπουλος που έχει ξεχάσει γιατί δεν πήγε πιο πάνω..
Ηρακλής Ξυλοκάστρου --Παννεμεατικός ο Καρακάσης Θύελλα Πετρίου - Ολυμπιακός  ο Λάσκος  Κύψελος --Ατρόμητος ο Πάγκας  και Άγιοι Θεόδωροι - Κόρινθος 06 ο Κεφίλης.
Αν η Κόρινθος 06 χάσει το ενδιαφέρον το ίδιο και η Θύελλα θα υπάρχει χρόνος να προλάβει  η αργοπορημένη  Κόρινθος με τις μεταγραφές του Ιανουαρίου
Και παρατηρώ ότι ο Τσαγγαράκης διαιτητεύει τον αγώνα Σολωμού --Περαχώρας και μετά την τιμωρία του ο Αστερής ορίστηκε να διευθύνει τον αγώνα Φωκά και Ηρακλή Λεχαίου.
Βέβαια έχουμε τον Νεοφυτιάδη να διαιτητεύει τον αγώνα Σπαθοβούνι --Πανκαμαριακός  Πέλοπα --Αστέρας Δερβενίου ο Π. Κακριδής. που είναι ο σπουδαιότερος αγώνας της αγωνιστικής Και νομίζω ότι δεν είναι ο κατάλληλος γι αυτό τον αγώνα  Αλλά αν αδικηθεί ο Αστέρας μετά την ανακοίνωση θα είναι υποχρεωμένοι να έχουν το κεφάλι πολύ χαμηλά. Και ερχόμαστε στον άλλο αγώνα Ζευγολατιού-- Ελλάς Βέλου. Εδώ τον αγώνα θα διευθύνει ο Γιάννης Κακριδής που είναι καλός μεν διαιτητής αλλά...Και είμαι βέβαιος ότι ο βιομήχανος κ. Θανάσης Πισιμίσης θεωρεί την Ένωση ότι έχει την υποχρέωση να τον σεβαστεί. Δυστυχώς θα απογοητευθείς  γιατί ασχολήθηκες ερασιτεχνικά με το ποδόσφαιρο ενώ αυτοί που το διοικούν είναι επαγγελματίες. 
Ανδρέα Ντούλη δυστυχώς με απογοήτευσες.