Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

Οι διαιτητές του πρωταθλήματος της Α κατηγορίας της 12 αγωνιστικής

Επειδή έμαθα να γράφω τις κρίσεις μου πριν από τα γεγονότα γι αυτό και από σήμερα Παρασκευή  σας παρουσιάζω τους διαιτητές που όρισε ο Ανδρέας Ντούλης ( και αναφέρομαι μόνο σε αυτόν γιατί από τους άλλους δεν περίμενα ούτε περιμένω απολύτως τίποτα) που έχω κλονιστεί τελείως και με αυτόν αφού μάλλον έχει προσαρμοστεί με την υπάρχουσα κατάσταση. Αν και βλέπω τον έχουν ρίξει στους ορισμούς παρατηρητών διαιτησίας εκτός Κορινθίας για την εξασφάλιση του Κρεοπώλη και της λαϊκής Ίσως όμως να προσδοκά και αυτός κάτι το καλύτερο  γιατί η οικονομική κρίσης μας έχει όλους κάνει αγνώριστους 

Οι Αγώνες και οι διαιτητές :

Ατρόμητος Χιλιομοδίου --- Άγιοι Θεόδωροι.

Διαιτητής ο Καρακάσης Πολύ μικρών δυνατοτήτων Και είμαι απόλυτα βέβαιος ότι ο αγώνας αυτός θα είναι ο θάνατος σου η ζωή μου από πλευράς Ατρόμητου. Που έχουμε αλλαγή προέδρου από την μια και μια επίσημη καταγγελία του πρώην προέδρου Δημήτρη Μπίτσιο ότι ο Ατρόμητος έχει μπει στο στόχαστροαπό την άλλη. Εδώ θα θέλαμε και την άποψη του αθλητικού δικαστή κ Παντελή Ρεκλείτη ( που φέρει τον τίτλο του μπαίνω - βγαίνω και ξανά μπαίνω στην πειθαρχική επιτροπή ) που χρημάτισε και διοίκηση του Ατρόμητου και μόλις τα πράγματα δυσκόλευαν από θέμα ρευστότητας την κάναμε με ελαφρά πηδηματάκια. 

Θύελλα Πετρίου --Κύψελος 

Διαιτητής ο Γιάννης Κακριδής : Πιστεύω ότι παραμένει ένας σωστός διαιτητής και δεν θα πάει ψιλάγιατί αυτό σήμερα θεωρείται ελάττωμα 

Σπαθοβούνι -- Ολυμπιακός Λουτρακίου 

Διαιτητής ο Πάγκας ένας μέτριος διαιτητής σε έναν κρίσιμο αγώνα Αλλά πληρώνει και θα συνεχίζει να πληρώνει την έφεση του ο Ολυμπιακός 

Α Ο Ζευγολατιού -- Πανκαμαριακός 

Διαιτητής ο Αστερής. Είναι ο δεύτερος αγώνας που διαιτητεύει ο Βασίλης μετά την σιωπηρή τιμωρία του. Και ο τρίτος σε όλη την περίοδο. Ενώ άλλοι συνάδελφοι του έχουν πιάσει και εννέα διαιτησίες στο πρωτάθλημα της Α κατηγορίας του τοπικού πρωταθλήματος. Εδώ θα έχουμε μόνο ανθρώπινα λάθη. 

Πέλοπας Κιάτου -- Ελλάς Βέλου 

Διαιτητής Καρσιώτης Μιχάλης Υπάρχει κάτι που το ακούμε συχνά Ο εγκληματίας γυρίζει στον τόπο του εγκλήματος. Αλλά αυτόν τον χαρακτηρισμό δεν μπορώ να τον κάνω γιατί το έγκλημα που είχε διαπράξει ο διεθνής βοηθός διαιτητή το είχε κάνει στο γήπεδο του Βέλου. Ενώ ο αγώνας τώρα γίνεται στο Κιάτο εκεί που είναι το βασίλειο του κ. Επειδής με την γνωστή επέμβαση που έκανε για να μη φύγει ο ΠΑΣ Κλένια γιατί θα μηδενιζόταν Και αυτό το μπουμπούκι διοικεί το ποδόσφαιρο της Κορινθίας. Και αρνείται να δώσει αποδείξεις σε μέλος της εξελεγκτικής επιτροπής. 
Τον Μιχάλη Καρσιώτυη και τον ορισμό του μπορώ να τον χαρακτηρίσω ως ακολούθως Ένας αθλητικός δικαστής θα αναγκαστεί  να ξανά θυμηθεί πως  δολοφόνησε την αλήθεια όταν ήταν διαιτητής πάλι μεταξύ των δυο ομάδων. 
Εδώ η μια ομάδα θα νικήσει   και η άλλη θα βγάλει χεστήρια ανακοίνωση εναντίον των διαιτητών και της επιτροπής  ορισμού και ούτε γάτα ούτε καν ζημιά. 

Ηρακλής Ξυλοκάστρου -- Αστέρας Δερβενίου 

Διαιτητής ο Νεοφυτιάδης. Τώρα που έγινε η διαιτησία ένα απέραντο μποστάνι που μπορούμε να κόψει ο Αστέρας ότι καρπούζι ( διαιτητή) θέλει  δεν έχουν στο Δερβένι  καν την όρεξη να γευτούμε το καρπούζι. Και αντί να βγουν στου μαχαλάδες και να πουν ότι το αγλάισμα της Κορινθιακής διαιτησίας καταδέχεται να έρθει στο χωριό μας σιωπούν. Αυτό λέγεται αχαριστία. Νεοφυτιάδη μέχρι πριν απ ολίγο ήσουν ο πρώτος στο νομό μας. Τώρα που μας ήρθε ο Δασκαλόπουλος δυστυχώς αν λάβουμε υπόψη μας τι λένε οι Αμερικάνοι πρέπει να μη αισθάνεστε άνετα. Γιατί ο πρώτος είναι πρώτος ενώ ο δεύτερος δεν είναι απολύτως τίποτα. 

Π Α Σ Κόρινθος--Παννεμεατικός 

 Διαιτητής  ο  Ρούτσι,Που ο Ανδρέας Ντούλη έχει συνηθίσει να γράφει το όνομα του διαιτητή με ήτα ενώ είναι με γιώτα. Μπορούμε να γράψουμε τον Μπερλουσκόνι με ήτα θα μας πάρουν με τις πέτρες. Τον Ρούτσι τον χειροτόνησαν έξω από το γήπεδο του συνοικισμού και δεν γνωρίζουμε εκτός από την τιμωρία του ποδοσφαιριστή με 26 αγωνιστικές που μεταφράζεται σε 260 ευρώπουλα ή σε δραχμές 88.400 τίποτα άλλο δεν ξέρουμε 
Προβλέπω νίκη της Κορίνθου γιατί θα μπορέσει να κατεβάσει ενδεκάδα και η Νεμέα θα σεβαστεί την ιστορία της αντίπαλης ομάδας. Και να μη παίζουν με τους φορείς της διαιτησίας. Και πολύ μεγάλη γκίνια για τον Παννεμεατικό. Απουσιάζει ο πρώην πρόεδρος του που τώρα είναι μέλος ντου Δ Σ της Ε Π Σ Κορινθίας αλλά όμως μόνιμα απουσιάζων από τα συμβούλια...   Ποιος είναι αυτός; Ο Γιάννης ο Βαφειάδης 

Κόρινθος 06-- Τενεάτης 

Διαιτητής ο Ρούσσος Α Υιός του Παναγιώτη Ρούσσου που είμαι βέβαιος ότι θα σεβαστεί την ιστορία του πατέρα του. Δηλώνω ότι δεν τον έχω δει να διαιτητεύει. 

Επίλογος 

Αυτός είναι ο κήπος με τους διαιτητές Θα περιμένουμε το Σάββατο για να δω απ αυτά που γράφω πόσα θα ισχύουν. Προσωπικά πιστεύω να πέσω έξω στις προβλέψεις μου. Θα τα πούμε και πάλι σύντομα μετά τους αγώνες και θα δείτε ότι αυτή η στάνη αυτό το ξινόγαλο ( διαιτησία) βγάζει.