Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

Χαιρετίζω την επιστροφή του Γιώργου Δασκαλόπουλου

Ποτέ δεν πίστεψα ότι ο Διαιτητής Γιώργος Δασκαλόπουλος θα μπορούσε να είχε κοπεί στα διάφορες εξετάσεις που θα του κάνανε είτε αυτές ήταν σωματικές είτε πνευματικές. 
Και σήμερα διαβάζω ότι θα είναι τέταρτος διαιτητής του σπουδαιότερου αγώνα της αγωνιστικής που για μένα είναι αυτός του Αστέρα Τρίπολης με την ομάδα της Ξάνθης. Δεν ζητώ να μάθω ούτε τους λόγους με τους οποίους κόπηκε ο Δασκαλόπουλος μα ούτε αυτούς της επαναφοράς του. 
Με αυτούς όμως που σπάω πλάκα είναι αυτοί που γελούσαν και τα αυτιά τους μόλις κυκλοφόρησε η είδηση ότι ο Δασκαλόπουλος μας τελείωσε.
Και αυτοί ήταν φίλοι του και τρώνε και πίνουν μαζί του. Ενώ ο Νικηφόρος δηλωμένος εχθρός του επειδή του ασκώ κριτική και δεν τον κολακεύω που σημαίνει δεν τον στήνω παγίδες. 
Σήμερα ο Γιώργος Δασκαλόπουλος είναι μέσα στον κατάλογο των αξιοπρεπών διαιτητών της χώρας μας Που μπορούμε να τους μετρήσουμε με τα δάχτυλα της μιας παλάμης χωρίς να τα χρησιμοποιήσουμε όλα. 
Μα αξιοπρεπή διαιτητή τον βάφτισε ο αείμνηστος Γιάννης Στέφας και είμαι βέβαιος ότι ποτέ δεν θα μπορούσε να πικράνει τον νουνό του που μια ολόκληρη ζωή δίδασκε μόνο αξιοπρέπεια.