Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2014

Είναι βέβαιο κ. Τσιχριτζή ότι θα ακολουθήσετε τον δρόμο που χάραξε ο κ. Σαρρής Το ποδόσφαιρο σας αποβάλλει


Διαβάζω τις ευχές της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κορίνθου στέλνει ευχές:

  Ο Πρόεδρος, τα μέλη τoυ Διοικητικού Συμβουλίου και το προσωπικό της Ε.Π.Σ. Κορινθίας, σας εύχονται καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το νέο έτος 2015.
Ευχόμαστε πάνω από όλα υγεία στους πρωταγωνιστές των ομάδων μας, που είναι οι ποδοσφαιριστές.
  Έχουμε τα πιο ανταγωνιστικά πρωταθλήματα, και ευχόμαστε να απολαύσουμε ποιοτικό  ποδόσφαιρο και τη νέα χρονιά, πάντα σύμφωνα με τους κανόνες του παιχνιδιού και μόνο  εντός των αγωνιστικών χώρων 

Σχολιασμός Νικηφόρου 

Πρώτη φορά είδα μέσα στις ευχές να υπάρχουν ένα τσουβάλι ψέματα. 
Δεν κατάλαβα για ποιους αγώνες αναφέρεται η ένωσης που δεν πρέπει να έχει καμία σχέση η ανακοίνωσης της με την αλήθεια. 
Για πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα  αναφέρεστε πρέπει να μάθουμε γιατί εμείς αυτό που γνωρίζουμε είναι ένα πρωτάθλημα πέρα για πέρα αστείο. 
Η πειθαρχική επιτροπή της πλάκας τιμωρεί όπου αυτή γουστάρει. 
Και έχουμξε και τον Δημήτρη Μπίτσιο και που μας λέει ότι είχε ένα πρόστιμο 3.000 ευρώ και ενώ κοιμόταν ξύμνησε και άρχισε να το κυνηγά όταν είπε ότι ψήφισε Λαμπρινό.
Ανταγωνισμός σημαίνει όταν οι ομάδες αγωνίζονται επί ίσοις όροις. Αλλά πως όμως θα έχουμε αυτή την σχέση όταν ο κ. Τσιχριτζής πηγαίνει σε όλους τους αγώνες της ομάδας της Κορίνθου. 
Και ήρθε ο αγώνας Κόρινθος 06 και του Π Α Σ  Κόρινθος και μάθαμε ότι είχαμε περιφρούρηση του γηπέδου του Συνοικισμού γιατί κάποια κακά παιδιά είπανε ότι θα καταστρέψουν τα δοκάρια.  για να μη γίνει ο αγώνας. Βέβαια από πλευράς της Διοίκησης της Κορίνθου 06 δεν είχαμε καμία πληροφόρηση αντίθετα διάψευσης. Ο κ. Τσιχριτζής δεν τόλμησε να προσέλθει στο γήπεδο γιατί η ατμόσφαιρα μύριζε μπαρούτι. Εμείς δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι δέχτηκε απειλητικά τηλεφωνήματα. γιατί ο άνθρωπος είναι λαοπρόβλητος. 
Το έχω  γράψει και το έχω πει  ότι δεν θα μπορεί να πατήσει το ποδάρι του στο γήπεδο. 
Έγινε και μια όμορφη σκηνή που μάλλον μοιάζει με φαρσοκωμωδία που είναι ότι το ωραιότερο και για το θέατρο αλλά και για την ζωή. 
Ο γενικός αρχηγός της Κορίνθου είναι ο κ. Δημήτρης Λέκκας και έχει το γιο του βασικό παίκτη της ομάδας. Ρωτήθηκε λοιπόν γιατί απουσίαζε από την προπόνηση το παιδί του. Και ο κ. Γενικός είπε ότι έχει τραυματιστεί στην προπόνηση.Και του ρώτησαν σε ποια αλλά δεν πήραν πειστική απάντηση. 
Αλλά πληροφορήθηκαν ότι  ο ποδοσφαιριστής δεν ήταν τραυματίας αλλά είχε πάει εκδρομή με την εταιρεία που εργάζεται. 
Επειδή διαπίστωσαν ότι ο κ. γενικός δεν έλεγε την αλήθεια υποχρέωσαν τον κ. Σωτήρα να μη τον αφήσει να καθίσει στον πάγκο. Παρακολούθησε λίγο τον αγώνα από την εξέδρα και μετά αποχώρησε με ελαφρά πηδηματάκια. 
Δίδαγμα Οι θυσίες πρέπει να γίνονται από τρίτους Οι μεγαλοπαράγοντες της Κορίνθου αρκούνται μόνο προφορικά να λένε ότι αγαπάνε την Κόρινθο. 
Είναι και αυτή μια συνηθισμένη νοοτροπία όλων αυτών που πιστεύουν στη θεωρία " ...σκοτώσου εσύ για να δοξαστώ εγώ"