Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2014

Οι αρμόδιοι να πάρουν θέση στο διασυρμό του ποδοσφαίρου στο νομό μας

Η λαϊκή παροιμία μας λέει " Δεν πάει άλλο. Ο κόμπος έφτασε στο χτένι"
Δυστυχώς εδώ προχώρησε ο κόμπος και έχει σπάσει το χτένι. και δεν υπάρχει καμία γιατριά Ο νομός Κορινθίας κάποτε ποδοσφαιρικά μεσουρανούσε.Σήμερα έχουμε φτάσει στο πάτο και η ένωσης να μας λέει ότι όλα πάνε περίφημα στις ευχές  που στέλνει στο σωματεία . 
Και αυτό θα το δεχόμουνα και δεν θα επαναστατούσα μόνο αν δεν είχα πατήσει το πόδι μου ποτέ σε ποδοσφαιρικό γήπεδο. 
Όποιος είχε την ατυχία και είχε πάει σε ένα ποδοσφαιρικό γήπεδο μια μόνο φορά θα ντρεπόταν για το κατάντημα της ομάδας της Κορίνθου. Και γενικά του ποδοσφαίρου στο νομό μας. 
Ευτυχώς που υπάρχει μια παρέα στο Λουτράκι και έχει φτιάξει την ομάδα θαύμα σε όλα τα επίπεδα. Αν και έχει δει πόρτα από το καζίνο τολμά και λέει το βροντερό παρών σε ένα πρωτάθλημα που παίζουν ρόλο εκτός από τους ποδοσφαιριστές και οι φουσκωτοί.
Εκτός από την ομάδα του Α Ο Λουτρακίου δεν έχουμε καμία άλλη να μας εκπροσωπεί εκτός του νομού μας 
Και σε αυτή την δύσκολη περίοδο αφήνουν οι αρμόδιοι να διασύρεται η Κόρινθος. και δεν σταματούν την κατηφόρα που έχει πάρει. 


Νομίζουν κάποιοι ότι θα έρθει η βοήθεια από από την Πάτρα μεριά για να προκόψει η ομάδα της Κορίνθου. 
Μα δεν πάσχει μόνο ποδοσφαιρικά αλλά πάνω απ όλα διοικητικά. 
Γιατί κανένας εκτός από μένα δεν βρέθηκε να πει στον Σωτήρα ότι είναι όχι μόνο ανίκανος αλλά και επικίνδυνος. Και όμως ενώ αυτοί που τον υποστήριξαν να πάρει την διοίκηση της ομάδας αυτός χωρίς να έχει συμβούλιο όπως το καταστατικό ορίζει και συνεχίζει. να διοικεί .
Ενώ οι αποχωρήσαντες σύμβουλοι που είναι υπεύθυνοι για την διοίκηση Σωτήρα Μαυρονάσο έχουν καταγγείλει ναι μεν γενικότητες κανένας δεν τολμά να γράψει το παραμικρό. 
Αν συνεχίσει να διοικεί το Κορινθιακό ποδόσφαιρο άνθρωποι που δεν έχουν απαντήσει σε αυτά που μόνιμα τους κατηγορώ τότε θα λέμε ότι κάποτε υπήρξε ποδόσφαιρο στην Κορινθία. 
Δεν είναι κατάντια να μη μπορεί να πάει στο γήπεδο ο πρόεδρος της ένωσης; 
Δεν είναι κατάντια να φυλάνε το γήπεδο του συνοικισμού για να μη πάνε κάποιοι να σπάσουν τα δοκάρια για να μη γίνει ο αγώνας; Δεν νομίζω ότι η Κόρινθος 06 δεν ήθελε να γίνει το παιχνίδι
Το να δίνεις ένα πρωτάθλημα στη Θήβα και μετά να γίνεσαι πρόεδρος της ένωσης αυτό δεν έχει προηγούμενο.
Να πλαστογραφείς δημόσιο έγγραφο και να υποβιβάζεται η ομάδα και μετά να ξαναγίνεσαι πρόεδρος αυτό δεν μπορεί να περάσει ούτε για Ποντιακό ανέκδοτο. 
Μα το 2015 όλα θα βγουν στον αέρα και αν είμαι συκοφάντης να φυλακιστώ Αλλά δεν μπορώ να παραμείνω απαθής όταν διαβάζω ότι είπε με το χέρι στο Ευαγγέλιο ο δικηγόρος κ. Τσιχριτζής ότι και στις δυο συνελεύσεις που συμμετείχε δεν χρησιμοποίησε φουσκωτούς. Και αυτό σημαίνει κατάντια. 
Και έτσι με αναγκάζουν να φωνάξω με όλη την Δύναμη της ψυχής " Ω αλήθεια πόσα ψέματα λέγονται αλλά και γράφονται για να σε υποστηρίξουν"