Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

Αυτή δεν είναι δημοσιογραφία να αλιεύεις ότι συμφέρει στο δυνατό

     
Υποχρεώθηκε ο Αστέρας Δερβενίου να βγάλει αυτή την ανάκληση μιας ανακοίνωσης  που είχε δημοσιεύει στο μπλοκ του  και δεν έγραφαν οι άνθρωποι τίποτα Ούτε για δολοφόνους διαιτητές ούτε για ηθοποιούς.διαιτητές. Μα ούτε και σκόπιμα λάθη.Όπως είχαν γράψει άλλες ομάδες που έχουν ασυλία και εκεί απαγορεύεται το ψάρεμα το δημοσιογραφικό. 
Η ανάκλησης 

Το Δ.Σ. του Αστέρα ανακοινώνει ότι, παρά το γεγονός ότι το με αριθμό πρωτ. 865/11-12-2014 έγγραφο της ΕΠΣ Κορινθίας που αναφέρεται στο με αριθμό 11/2014 πρακτικό της Πειθαρχικής Επιτροπής της, δεν επιβάλει στο Σύλλογό μας οποιαδήποτε ποινή, ανακαλεί την Ανακοίνωσή του της 7-12-2014, η οποία δημοσιεύτηκε χωρίς ενέργειά του και στην ιστοσελίδαwww.apopsi24.gr.
 Σχόλιο του Δημοσιογράφο 
Να υπενθυμίσουμε εδώ εμείς, ότι η ανακοίνωση είχε αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του συλλόγου, από όπου και την αλιεύσαμε.
Νικηφόρος 
Δεν μπορώ να καταλάβω πως είναι κάποιοι δημοσιογράφοι ενώ υπάρχουν ψάρια χοντρά ( ροφοί και συναγρίδες) τα περιφρονούν και ψαρεύουν το μικρό το μαριδάκι που δεν αξίζει ούτε το δόλωμα που χρησιμοποιούν.
Υπάρχει μια εξήγηση και είναι πολύ λογική. Όταν σεβόμαστε των μεγάλων ψαριών ( προκλητικών ανακοινώσεων διαφόρων ισχυρών )και περιορίζονται στην μαρίδα.