Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014

Επειδή γνωρίζουμε από ποδόσφαιρο προβλέψαμε την συνέχεια του Π Α Ο Κ


Και ενώ όλοι θριαμβολογούσαν ο Νικηφόρος έγραφε στο μπλοκ του την Πέμπτης μετά τον Θρίαμβο του Π Α Ο Κ 

Οι οπαδοί του Π Α Ο Κ και οι ποδοσφαιριστές του βρίσκονται σε μέθη που δυστυχώς για την ομάδα τους δεν θα οδηγήσουν τον Π Α Ο ΚΙ στο πρωτάθλημα. 
Γιατί αν εξετάσουμε τα διάφορα πρωταθλήματα οι ομάδες της Θεσσαλονίκης  δεν τα έχασαν από τα ντέρμπι αλλά από παιχνίδια ιδίως μεταξύ των ομάδων της Θεσσαλονίκης όταν ήταν ο Απόλλων Καλαμαριάς ο Ηρακλής και ο Άρης. 
Και ας εξετάσουμε σήμερα την ομάδα του Π Α Ο Κ που νομίζω ότι δεν είναι τόσο καλή που θα μπορέσει να κερδίσει αγώνες που θα παίζει εκτός Είμαι βέβαιος ότι  αν ο Ολυμπιακός χρησιμοποιούσε την σύνθεση του Β ημιχρόνου της ομάδας στον αγώνα με την Κέρκυρα θα είχε καλύτερη εμφάνιση. 
Οι σημερινοί παίκτες της ομάδας του πρώτου  λιμανιού έχουν μια δικαιολογημένη έπαρση αφού ακόμα και όταν δεν έπαιζαν νικούσαν γιατί να καταβάλουν μεγαλύτερη προσπάθεια. Και ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να καταλάβουν πόσο ανίκανοι είναι οι διαιτητές μας.Φοβούμενοι μήπως και κακοχαρακτηριστούν αδικούν ακόμα και την ομάδα του Ολυμπιακού ( το οφσάιτ του παίκτη του )  που σε άλλη εποχή αυτό δεν θα το τολμούσε κανένας. 
Πάντως αυτή η ομάδα που είδα και στον αγώνα με τον Πανθρακικό και με τον Ολυμπιακό δεν με έχουν πείσει ότι θα μπορέσει να πάρει το πρωτάθλημα.
Και όλοι γνωρίζουν ότι δεν είμαι φίλος του Ολυμπιακού αλλά μόνο της αλήθειας. 

Σχολιασμός  Νικηφόρου 

Και έρχεται ο αγώνας της Ξάνθης με τον ΠΑΟΚ και με δικαιώνει πλήρως, 
Οι μεγάλες ομάδες φαίνονται στα παιχνίδια που τα θεωρούν εύκολα. 
Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα που στον αγώνα με τον Πανθρακικό και τον Ολυμπιακό απέδειξε ότι δεν έχει τα φόντα για να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Η τύχη δεν μπορεί να τον ακολουθεί συνεχώς. Γιατί όταν χάνεις από την Ξάνθη με 4-2 σημαίνει ότι το πρωτάθλημα δεν έχεις τα φόντα να το κατακτήσεις