Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014

Εύχομαι την πρωτοβουλία της Αστυνομίας να μη την πληρώσει το ποδόσφαιρο

Η αστυνομία έκανε κάτι που με την πείρα που διαθέτω εύχομαι ολόψυχα να μη την πληρώσει πρώτα το ποδόσφαιρο και σε προέκταση η χώρα μας.Σύμφωνα με την νομοθεσία δεν έχει κανένας το δικαίωμα να ζημιώσει οικονομικά  κάποιο σωματείο επειδή δεν μπορεί να εκτελέσει τα καθήκοντά που η πολιτεία της έχει αναθέσει.
Και πήρε από το χέρι τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού και τους έβαλε στο γήπεδο χωρίς να πληρώσουν γιατί δεν είχε την ικανότητα να τους ελέγξει .Μόνο γι αυτό δεν έπρεπε να επιτρέψει την διεξαγωγή του αγώνα. Γιατί οι φίλαθλοι που μπήκαν στο γήπεδο χωρίς η Αστυνομία να κάνει έλεγχο μπορεί να είχαμε τραγικά αποτελέσματα. 
Και δημιουργεί δεδικασμένο που σημαίνει να απαιτούν πλέον αυτό που έκανε η Αστυνομία Τρίπολης να το κάνουν και αλλού. Και όταν η εκεί αστυνομία εφαρμόσει τον νόμο θα έχουμε δυσάρεστα αποτελέσματα. Οι νόμοι δεν μπορούν να ερμηνευθούν σύμφωνα με την επιθυμία του αρμοδίου υπαλλήλου της πολιτείας αλλά πρέπει να εφαρμοστούν. Έτσι λειτουργεί η δημοκρατία. 
Συμπέρασμα Κύριε Αστυνομικέ Διευθυντή της Τρίπολης δεν έπρεπε να αφήσετε να γίνει ο αγώνας. Είσαστε τυχερός γιατί δεν δημιουργήθηκαν οι προϋποθέσεις για να ανάψει η φωτιά που κανένας δεν θα μπορούσε να σβήσει χωρίς να υπάρξουν θύματα.