Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014

Αναβλήθηκε λόγω απεργίας των δικηγόρων η δίκη του κ. Ιατρού εναντίον μου.

Η χθεσινή ημέρα η γιορτή της Αγίας Άννας είχε οριστεί να εκδικαστεί η μήνυσης που μου έκανε ο κ. Ιατρού την 1 Οκτωβρίου του έτους 2013 και στις 2 η ώρα το μεσημέρι για να μη έχει το δικαίωμα ο Μιχάλης Πρωτόπαπας να του κάνει και αυτός αφού την απειλή του κ. Ιατρού ανέφερα εγώ στην εφημερίδα που τότε έγραφα και τίποτα άλλο. 
Εδώ στο πρωτοδικείο Κορίνθου καταδικάστηκα ερήμην ( που σημαίνει χωρίς να είμαι παρών στη δίκη) δώδεκα μήνες φυλακή. Γιατί έγραψα ότι ο κ. Ιατρού έκανε επεισόδια μέσα στη γενική συνέλευση με την βοήθεια δυο φουσκωτών.
Γιατί μόνος του δεν θα τολμούσε ούτε το όνομα του να πει.
Και δεν μπορώ να καταλάβω πως ο κ. Ιατρού αντιμετωπίζει τα έξοδα των μηνύσεων και των αγωγών που εγώ προσωπικά ζήτησα την βοήθεια των υποψηφίων του ψηφοδελτίου του κ. Λαμπρινού. 
Τώρα θα μου πείτε ο κ. Ιατρού έχει φίλο τον μεγαλοδικηγόρο της Κορίνθου κ. Μιχάλη Τσιχριτζή ( αυτό ο ίδιος ο κ.Τσιχριτζής το δήλωσε στην κατάθεση που έδωσε στην πρωτόδικη δίκη όπου καταδικάστηκα ) Και όταν χαρακτηρίζω μεγαλοδικηγόρο τον κ. Τσιχριτζή δεν το γράφω έτσι στον αέρα. Γιατί ποιος άλλος δικηγόρος θα μπορούσε να σηκώσει τα δυσβάστακτα έξοδα της Κορίνθου και ταυτόχρονα να χτίζει και την βίλα του στα λουτρά της Ωραίας Ελένης αν δεν είχε έσοδα από την δικηγορία. Και θα το δείτε όταν ο κ. Τσιχριτζής θα αναγκαστεί να μας παρουσιάσει τις φορολογικές του δηλώσεις  
Τώρα θα περιμένουμε μέχρι την 24 Μαρτίου του 2015 παραμονή της εθνικής εορτής να  γίνει η δίκη . Και μάρτυρες είναι ο κ. Γεροβασίλης που όταν ήταν πρόεδρος του Σπαθοβουνίου είχε τιμωρηθεί η ομάδα του έναν χρόνο για παραποίηση φύλλου αγώνα Και ο κ. Δημόπουλος που δημόσια απείλησε δημοσιογράφο ότι θα τον σκότωνε αν δεν είχε μαζί του το παιδί του. 
Και οι δυο αυτοί κύριοι ήταν στην τελευταία γενική Συνέλευση της Κορίνθου πρόεδρος και γραμματέας χωρίς να είναι ούτε καν μέλη 
Αυτή είναι η εικόνα του Κορινθιακού ποδοσφαίρου . Επομένως; ας φτύσουμε όλους αυτούς που το διοικούν για να μη τους ...ματιάσουμε.