Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

Αυτή είναι η αθλητική δικαιοσύνη του νομού μας

Οι τρεις αθλητικοί δικαστές της ένωσης ποδοσφαιρικών σωματείων Κορινθίας που έσπευσαν να τιμωρήσουν με 200 ευρώ τον Αστέρα Δερβενίου όλως αντικανονικά γιατί πουθενά δεν υπάρχει το ποσόν αυτό. Μα δεν είναι πρώτη φορά που οι αποφάσεις των φανερώνουν την ασχετοσύνη τους .
Τώρα όμως έχουμε μια ενέργεια των φιλάθλων της Κορίνθου που βαρύνει την ομάδα της Κορίνθου Και αν η τριπλέτα της διασκέδασης που δικάζει κατά το δοκούν δεν έχει ενεργήσει άμεσα ( δεδικασμένο με τον Αστέρα) μου δίνει το δικαίωμα να την κατηγορήσω ότι συνεχίζει να  δικάζει όπου αυτή θέλει.  
Επίσης το επίλεκτο μέλος της ένωσης κ. Ιωάννης Σούκουλης που ανέφερε τον φροντιστή της ομάδας οι θρυλική πλέον δικαστική τριπλέτα καταδίκασε τον αδύναμο φροντιστή με τέσσερις μήνες να απέχει από τα καθήκοντα του. 
Αλλά η αυτού εξοχότης κ. Σούκουλης δεν ικανοποιήθηκε από την ποινή αυτή αλλά για πλήρη πλέον αποκατάσταση της αξιοπρέπειας του χτύπησε στο κεφάλι τον άτυχο φροντιστή Να δούμε τώρα την ποινή που θα επιβάλει αυτή η ανεξάρτητη αθλητική δικαστική τριπλέτα  στον φίλο του κ αρχιφύλακα β 
Καιρός να τους φτύσουμε για να μη τους βασκάνουμε.