Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014

Περιμένουμε η ένωσης να πάρει μέτρα

Αλήθεια αυτοί που διέσυραν την ομάδα της Κορίνθου θα σταματήσουν να την αγαπάνε;Τότε και μόνο τότε υπάρχει περίπτωση να σωθεί το Κορινθιακό ποδόσφαιρο. 

Το Σαββάτο που μας πέρασε στο Δημοτικό στάδιο της Κορίνθου έγιναν σκηνές απείρου κάλους που πάνε γάντι με το ποδόσφαιρο που έχουμε αλλά και με αυτούς που το διοικούν. 

Πειθαρχικό παράπτωμα του παρατηρητή Γιάννη Γεροβασίλη. 

Επέτρεψε αγανακτισμένους φιλάθλους να βρίσκονται μέσα στον χώρο που μόνο οι εγγραφόμενοι στο φύλλο του αγώνα μπορεί να είναι Αλλά καθισμένοι στον πάγκο. 
Βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ. Γεροβασίλης γελοιοποιεί τον θεσμό του παρατηρητή τάξεως 
Ήταν πάλι παρατηρητής σε έναν αγώνα μεταξύ των ομάδων με ιστορικούς παράγοντες που βρίζουν τους διαιτητές και ο χοντρόπετσος πρόεδρος με τα εντεταλμένα όργανα που αυτός έχει ορίσει ούτε σε απολογία δεν καλεί. 
Στον περσινό ποδοσφαιρικό αγώνα Ελλάδας --Βέλου --Πέλοπας Κιάτου  ο συνταξιούχος λιμενικός έκανε τον δήθεν παρατηρητή τάξεως.
Και είχε γράψει μια ανακοίνωση ο λογοτέχνης κ. Γ. Πετρόπουλος ότι κάποιος εισβολέας μπήκε στον αγωνιστικό χώρο . Ενώ ήταν μέσα  όπως ο τηλεοπτικός φακός απέδειξε. Και το όνομα του Βασιλόπουλος που έκανε ότι ήθελε μέσα στο γήπεδο. Αφού πήρε την ομάδα της Ελλάδας και έφυγε από το γήπεδο.Και ήρθε ο διεθνής επόπτης κ. Μιχάλης Καρσιώτης να επιβεβαιώσει ότι όλα στο γήπεδο του Βέλου ήταν τέλεια. 
Μα ξέχασα ότι  ο συνταξιούχος λιμενικός είναι μάστορας να πηγαίνει μάρτυρας  στα δικαστήρια Να γίνεται αθλητικός δικαστής και να απονέμει την δικαιοσύνη όπως οι συνθήκες το απαιτούν και όχι όπως ο πειθαρχικός κώδικας της Ε Π Ο ορίζει. Να γίνεσαι γραμματέας της γενικής συνέλευσης επειδή πλήρωσες δέκα ( 10) ευρώ για να έχει δικαίωμα να βγάλει πρόεδρο στην ιστορική Κόρινθο. 
Εγώ κ. Γεροβασίλη ντρέπομαι  που τα βλέπω όλα αυτά. Εσύ; 
Τώρα θα μου πείτε ότι ο κ. Ιατρού έκανε έναν ολόκληρο αγώνα με αναρτημένο πανό που δυσφημούσε τους Κορινθίους  Τώρα θα μου πείτε ότι ο κ. αρχιφύλακας Βου απολαμβάνει ασυλίας γιατί μου έκανε και μήνυση αλλά και αγωγή. Εμπρός λοιπόν στο δρόμο που χάραξε ο κ. Ιατρού αφού δεν καταδέχεται ο πρόεδρος να με μηνύσει. Δηλώνω ότι σας λυπάμαι 

Διαιτητής Ρούτσι ( με γιώτα και όχι με ήτα) έκανε το παγόνι 

Συνέχισε έναν αγώνα που έπρεπε να είχε διακόψει γιατί δεν το επιθυμούσα εγώ αλλά επειδή οι κανονισμοί και οι διατάξεις ορίζουν.

Περιμένω να δω αν θα τιμωρηθούν οι παραβάτες.