Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

Αν αγαπάς το ποδόσφαιρο απέδειξε το με την παραίτηση σου Μιχάλη Τσιχριτζή.

Διαλύσατε τα πάντα κ. Τσιχριτζή. Μετά τα αποτελέσματα του παιδικού πρωταθλήματος που τελείωναν σαν να παίζανε μπάσκετ 
Τώρα την ίδια εικόνα την βλέπουμε στο πρωτάθλημα της Γ κατηγορίας που το βάφτισαν Β κατηγορίας για να το ανεβάσουν Γιατί οι άνθρωποι νομίζουν ότι όταν γράφουμε τις ομάδες ότι παίζουν στο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας είναι αναβάθμισης. 
Και ερχόμαστε σε αυτό της Γ κατηγορίας που τα αποτελέσματα και αυτά γίνονται με σκορ μπάσκετ. Και μένουμε πλέον στο σκεπτικό που μας λέει μένουμε και παίζουμε ποδόσφαιρο για να έχουμε το δικαίωμα  να ψηφίζουμε τον κ. Τσιχριτζή και την παρέα του . Μια και οι αδύνατες ομάδες ψηφίζουν συμπτωματικά την Αναγέννηση που μας θυμίζει δυστυχώς Μεσαίωνα 
Πριν από ένα εικοσαήμερο περίπου ένας ποδοσφαιριστής είχε στήσει καρτέρι στον Διαιτητή Ρούτσι ( με γιώτα και όχι με ήτα) Και για την πράξη του αυτή τιμωρήθηκε με 26 αγωνιστικές. Επειδή όπως μας είπε ο κ. Μπίτσιος είχε ασυλία για 14 μήνες επειδή ήταν με την Αναγέννηση και μόλις είπε ότι ψήφισε  στις επαναληπτικές εκλογές Λαμπρινό τον κυνήγησε το πρόστιμο των 3.000 ευρώ. 
Γι αυτό θα θέλαμε να ξέρουμε για την επίθεση αυτή του παίκτη στον διαιτητή την τιμωρία της ομάδας του Ηρακλή Ξυλοκάστρου που έχει την ευθύνη για πράξεις των παικτών του. 
Αυτή η αντιμετώπισης των ομάδων αποτελεί ντροπή για το ποδόσφαιρο του νομού μας.