Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014

Θλιβερά επεισόδια έγιναν στο Δημοτικό Στάδιο σε βάρος των παικτών της Κορίνθου από τους οπαδούς της

Είσαι ο μόνος από τους επίσημους που έχεις αποδείξει ότι αγαπάς την ομάδα της Κορίνθου αλλά δεν καταδέχτηκες ή μάλλον αυτοί που έχεις στην αυλή σου ( και μη μου πεις ότι δεν έχεις; αυλή γιατί δεν θα γίνεις πιστευτός ) δεν σε άφησαν να με...ακούσεις. 
Γιατί αν έπαιρνες την πρωτοβουλία και δεν άφηνες την ομάδα της Κορίνθου να κατέβει στο πρωτάθλημα σήμερα δεν θα είχαμε τις τραγικές καταστάσεις που ακόμα δεν έχουμε παρακολουθήσει στην μεγαλοπρέπεια των Κάποιος φίλος μου είχε πει ότι την ζημιά όπου την σταματήσεις θα έχεις κέρδος. Και ο μόνος που θα μπορέσει να δώσει τέρμα σε αυτόν τον διασυρμό είσαι εσύ δήμαρχε όχι από το πόστο του πρώτου πολίτη του Δήμου αλλά από αυτό του φιλάθλου 

Κάποιος φίλαθλος που ήταν στο γήπεδο με πήρε στο τηλέφωνο και μου είπε " Τον αγώνα Κόρινθος-- Παννεμεατικός τον παρακολουθούσε και ο χοντρόπετσος πρόεδρος ( χρησιμοποίησε δικό μου χαρακτηρισμό) και έτσι που τον έβλεπα έμοιαζε σαν τον Νέρωνα που έβλεπε την Ρώμη ( εδώ την ομάδα της Κορίνθου ) να καίγεται την οποία φωτιά αυτός την είχε βάλει Η παρομοίωση του φιλάθλου είναι πέρα για πέρα πολύ πετυχημένη.

Μάριος Σταματάκης που αγάπησε την Κόρινθο γιατί κατάλαβε ότι μόνο η ομάδα θα τον έχρηζε δημοτικό σύμβουλο.Αφού στο Δήμο Λουτρακίου Περαχώρας που έλαβε μέρος στις εκλογές  έπεσε φούμος. 
Για τον Σωτήρα Μαυρονάσο δεν θα γράψω τίποτα γιατί το όνομα του τα λέει όλα.


Γιώργος Μαργέτης Από αντίπαλος του Τσιχριτζή ομοτράπεζος του  
 Γιώργος Γιαννίκος είπε στην Γενική Συνέλευση Αλλοίμονο αν δεν μπορούμε να συντηρήσουμε μια ομάδα στο τοπικό πρωτάθλημα Και να τα αποτελέσματα


     Κυριάκος Καρασταμάτης που εδραίωσε τον Μαυρονάσο στη θέση του προέδρου  


Επομένως και οι τρεις είναι κατηγορούμενοι και όχι εισαγγελείς.Και κακώς παραιτήθηκαν γιατί δεν έχουν το δικαίωμα  

Φίλαθλοι 
Είσαστε οι τελευταίοι που μπορείτε να κατηγορήσετε κάποιους που έφεραν την ομάδα της Κορίνθου σε αυτή την θέση Βέβαια οι μόνοι που δεν φταίνε είναι οι ποδοσφαιριστές που ορισμένοι στερούνται και του φαγητού για να το παίζουν κάποιοι παράγοντες; του ποδοσφαίρου.
Κατηγορώ τους φιλάθλους της Κορίνθου.
1--Που είσαστε όταν ο Μιχάλης Τσιχριτζής χρησιμοποίησε τον Τέλη Βελέντζα για να γίνει πρόεδρος της Κορίνθου;
2--Που κρυβόσαστε όταν χρησιμοποιούσε εν γνώσει του τον τιμωρημένο ποδοσφαιριστή Καφαντάρη για να μηδενιστεί η ομάδα .
3-- Που κατοικούσατε όταν έδιωξε ο κ. Τσιχριτζής τον προπονητή Τζαναβάρα που είχε την ομάδα αήττητη
4--Βρισκόσαστε εκτός Ελλάδας όταν έδιωξε ο κ. Τσιχριτζής τον ποδοσφαιριστή Τσέροβιτς
5--Όταν ο κ. Τσιχριτζής έδινε την δεύτερη προνομιούχο θέση στην ομάδα της Ηλιούπολης και όταν απαντούσε προκλητικά σε ερώτηση δημοσιογράφου για την μη χρησιμοποίηση τολυ τερματοφύλακα Παναγιωτόπουλου είπε Ουδέν σχόλιο.
Γιατί είχατε χάσει την μιλιά σας;
6-- Όταν ο κ. Τσιχριτζής παρέδιδε την Κόρινθο στον νεαρό Παντελή Μπιτούνη πάλι δεν είπατε λέξη .
7--Στις εκλογές τις τελευταίες που βγάλατε πρόεδρο τον Σωτήρα Μαυρονάσο με 10 ευρώ που πλήρωναν  οι ψηφοφόροι δεν τα πήρατε είδηση.
8--Όταν όλα αυτά τα έγραφα και τα έλεγα για μου κλείσουν το στόμα μου έκαναν και μηνύσεις αλλά και αγωγές.Δεν είδα κανέναν από εσάς να παίρνει θέση.
9--Όταν ο Σωτήρας Μαυρονάσος υποβίβαζε την ομάδα με πλαστογράφηση δημοσίου εγγράφου δεν είδα καμία από πλευράς κίνηση.

Φίλαθλοι

Τα βάλατε με τον αδύναμο κρίκο που είναι οι ποδοσφαιριστές που έχουν προπονηθεί με τέσσερις  προπονητές ( κάθε σαράντα μέρες και καινούργιος) που αποτελεί παγκόσμιο ρεκόρ 
Αν δείρουμε τον Λίμα κάνουμε και τον τσάμπα μάγκα. 
Όλους εσάς που δεν σεβαστήκατε τίποτα σας χαρακτηρίζω δειλά ανθρωπάκια. Και τα επεισόδια τα κάνετε για να δείξετε ότι είσαστε μάγκες 
Μόνο που σας χαρακτηρίζω μαχαλόμαγκες.