Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

Ντροπή για το κατάντημα που μόνο ένας συγκινήθηκε από τις δηλώσειςενός δημάρχου



Γι αυτά που έγραψα για τα απαράδεκτα που δήλωσε ο κ. Γκιώνης ο Δήμαρχος έλαβα το παρακάτω μήνυμα από κάποιον που αγαπά και δεν εμπορεύεται το ποδόσφαιρο  

"Δεν νομίζω να έχουν ασχοληθεί με τον αθλητισμό όσοι συμπεριφέρονται έτσι. Είναι για λύπηση. Το άσχημο είναι ότι όπως γράφετε "Και αυτό κανένας όχι μόνο δεν το σχολίασε αλλά και δεν επαναστάτησαν οι γονείς και τα πεζοδρόμια του Λουτρακίου".
Ο Δημήτρης Λάρδας είναι έλληνας παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Α' Εθνικής γεννημένος στο Κερατσίνι το 1945, που στο ξεκίνημα της καριέρας ανήκε στο δυναμικό του ΠΑΟ.
Από τους "πράσινους", ο Λάρδας δόθηκε δανεικός στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης, έως ότου, το καλοκαίρι του 1967 να αποκτηθεί από το Αιγάλεω με το οποίο έγινε ευρύτερα γνωστός, κάνοντας σπουδαία καριέρα ως επιθετικός.
Αγωνίσθηκε στη θέση του σέντερ-φορ για 6 περιόδους, αναδεικνυόμενος σε πρώτο σκόρερ του "Σίτι" -για αγώνες πρωταθλήματος Α' Εθνικής- όλων των εποχών, με συνολικά 49 τέρματα.
Το καλοκαίρι του 1973 η διοίκηση της Αθηναϊκής ομάδας (κατόπιν υποδείξεως του προπονητή της Μίλτου Παπαποστόλου) προχώρησε σε ριζική ανανέωση, "θύμα" της οποίας υπήρξε και ο Λάρδας που παρότι ακόμη νεώτατος, έμεινε ελεύθερος και υπέγραψε στο Βύζαντα, ομάδα τότε Β' Εθνικής.
Ωστόσο, σε ένα αγώνα στα Μέγαρα, ο Λάρδας τραυματίσθηκε ελαφρά στο ξερό γήπεδο και πήρε την απόφαση να σταματήσει το ποδόσφαιρο και να αφοσιωθεί στην εργασία του.
Μετά τη λήξη της αγωνιστικής του καριέρας διετέλεσε προπονητής της Μικτής Ομάδας της Ε.Π.Σ. Πειραιώς.
Ο Δημήτρης Λάρδας είναι ο πρώτος πρόεδρος του Συνδέσμου Βετεράνων Ποδοσφαιριστών, Αθλητών, Παραγόντων Αιγάλεω Α.Ο., που και με δική του πρωτοβουλία, ιδρύθηκε το 1995
Σχολιασμός Νικηφόρου 
Όταν διάβασα αυτά που είπε ο Δήμαρχος του Δήμου Λουτρακίου Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων που είμαι δημότης δεν μπορούσα να πιστέψω αυτά τρομερά που διάβασα 
Το τραγικό του θέματος είναι ότι κανένας δεν ανησύχησε παρά μόνο ο Δημήτρης ο Λάρδας γιατί αυτός δεν είναι επαγγελματίας παράγοντας του ποδοσφαίρου. 
Τον ευχαριστώ που μέσα στην βαρυχειμξωνιά