Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014

Γιάννης Γεροβασίλης ο μονόπλευρος Ιαβέρης της νομιμότητας

Προσπάθησα να βρω το όνομα του παρατηρητή του αγώνα ΠΑΣ Κόρινθος --Παννεμεατικός. Και έφαγα όλο το πρωινό μου γιατί κανένας δεν ήθελε να μου το πει. 
Βέβαια ούτε και το δικό μου μυαλό δεν μπορούσε να φτάσει μέχρι εκεί. μια και ο συνταξιούχος Λιμενικός έχει βγάλει το όνομα του Ιαβέρη της νομιμότητας. 
Με μια όμως μικρή διαφορά. Ιαβέρης μονόπλευρος. 
Θυμάμαι και τι δεν έκανε για να τιμωρήσει τον Νίκο Μαργέτη που παραβίασε κανονισμούς και διατάξεις. Δεν έχει σημασία αν τώρα οι αδικηθέντες από τον κ. συνταξιούχο  Λιμενικό που είναι φίλοι και απέναντι στον Νικηφόρο που αγωνίστηκε για το δίκιο τους. Όλα αυτά ξεχνιούνται και ψηφίζουμε ακόμα και γραμματέα τον κ. Συνταξιούχο Λιμενικό της γενικής συνέλευσης της Κορίνθου που έχει το δικαίωμα να λαμβάνει μέρος επειδή πλήρωσε δέκα (10) ευρώ ή σε δραχμές 3.400 που είναι το αντίτιμο τριών καφέδων σε όχι πολυτελείας καφετέρια 
Και αυτός ο κ Συνταξιούχος Λιμενικός που χρημάτισε και αθλητικός αρχιδικαστής του νομού μας στον χθεσινό αγώνα Π Α Σ Κόρινθος --Παννεμεατικός που ήταν και γυμνασίαρχος μόλις έκαναν ντου οι "υποστηρικτές"της Κορίνθου έφαγε την γλώσσα του. Και άφησε να γίνεται ο αγώνας με την παρουσία όλων αυτών που θέλουν να επιβληθούν όχι στους δυνατούς ( που είναι αυτοί που κατάντησαν την Κόρινθο έτσι) αλλά στους αδύνατους που είναι οι ποδοσφαιριστές. 
Και επειδή κάποιοι νομίζουν ότι φοβάμαι να γράψω το όνομα του Συνταξιούχου λιμενικό είμαι υποχρεωμένος να σας γνωρίσω ότι ονομάζεται :
Γιάννης Γεροβασίλης