Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

Παραιτήθηκε ο κ.Σαρρής και ευχόμαστε να του μιμηθεί και ο χιντρόπετσος ...



Ο Γιώργος Σαρρής αυτό το λεβεντόπαιδο από την Χιό την Μυροβόλο μη αντέχοντας το βάρος των καταγγελιών εναντίον του ( άλλοι λένε ότι θα είναι υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ) υπέβαλε την παραίτηση του.Και δεν μπορώ να το πιστέψω γιατί δεν είναι δυνατόν να βλέπω μια Ε Π Ο χωρίς αυτόν το δραστήριο παράγοντα που τίναξε στον αέρα  τα πάντα. Και ιδίως την Εθνική ομάδα που στην κυριολεξία διέλυσε το ποδοσφαιρικό μας συγκρότημα που είμαστε υπερήφανοι.
Μα και ως πρόεδρος της Κ Ε Δ ( Κεντρικής Επιτροπής Διαιτητών ) και εκεί τα έκανε μούσκεμα. Βέβαια με την παραίτηση του ο κ. Σαρρήςσ ανεπανόρθωτα εκθέτει την δική μας ένωση που έκανε τότε το περίφημο τραπέζι με τα βεγγαλικά. 
Και αν πάρουμε την πορεία του δικού μας χοντρόπετσου προέδρου μοιάζει με αυτή του κ Σαρρή που χωρίς να προσφέρουν απολύτως τίποτα μάλλον μόνο αρνητικά βραβεύτηκαν και πήραν θέσεις που δεν είχαν την ικανότητα να αντεπεξέλθουν  Με αποτέλεσμα και η Ε Π Ο αλλά και η Ε Π Σ Κορινθίας να πιάσουν πάτο. Βίοι παράλληλοι είμαστε υποχρεωμένοι να δεχτούμε ότι ακολουθούν οι δυο πρόεδροι . Και ο μεν πρόεδρος της Ε Π Ο κατάλαβε την ανικανότητα του και αποσύρθηκε Και το τραγικό για μας είναι ότι ο Μιχαλιός παραμένει στη θέση του.Μα η Ελπίδα είμαστε βέβαιοι ότι θα πάρουν σάρκα και οστά οι ελπίδες τόσων φίλων της Κορινθίας Είναι λογικό να έχουν πάρει τις άποφάσεις των ...