Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

Ας μελετήσουμε τους αγώνες του πρωταθλήματος του προσεχούς Σαββάτο των πρωτοπόρων

Το Σαββάτο αρχίζουν τα πολύ δύσκολα για τους πρωτοπόρους του πρωταθλήματος της πρώτης κατηγορίας του τοπικού συναρπαστικού που οι σκηνές απείρου κάλους ξετυλίγονται όχι στα γήπεδα αλλά στα γραφεία της ένωσης επί της οδού Νοταρά 48. Που την περασμένη δευτέρα οι παράγοντες του Αστέρα είπαν σε αυτόν τον ανιδιοτελή εργάτη του ποδοσφαίρου κ. Επειδής να πάει να φορέσει παντούφλες Αλλά όμως δεν μας είπε κανένας πόσα εισπράττει ο κ. Επειδής ως παρατηρητής τάξεως στους αγώνες εκτός Κορινθίας. 
Οι αγώνες του Σαββάτου  

Ελλάς Βέλου --Κόρινθος
Εδώ έχουμε να κάνουμε με έναν αγώνα που οι πρόεδροι των ομάδων είναι φίλοι Ο κ. Τριαντάφυλλος -- αυτός που αγωνίστηκε για την επικράτηση του ψηφοδελτίου της Αναγέννησης  -- δεν είναι δυνατόν να τα βάλει με τον ουσιαστικό πρόεδρο της Κορίνθου που είναι ο Μιχαλιός ο πληθωρικός 
Και είναι και ταϊσμένοι οι παίκτες της Κορίνθου γιατί ο πρόεδρος της Παναχαϊκής ο κ. Κούγιας --ναι για τον ίδιο αναφερόμαστε αυτός που έβρισε κατά το παρελθόν τον Μιχαλιό-- έδωσε από πενήντα (50) ευρώ σε κάθε ποδοσφαιριστή. 
Και του κόστισε λίγα γιατί ενδεκάδα κατέβασε η Κόρινθος χωρίς πάγκο. 

Αστέρας Δερβενίου -- Κόρινθος 06

Εδώ είμαι βέβαιος ότι ο αγώνας αυτός θα μας θυμίσει ένα παλιό κινηματογραφικό έργο το αίμα και άμμος. Και επειδή οι διαμαρτυρίες του Αστέρα Δερβενίου  είναι πρόσφατες θα καρατομηθεί η Κόρινθος 06 Γιατί ο σφαγιασμός δυο συνεχόμενες αγωνιστικές είναι απάνθρωπο και ο κ. πρόεδρος μας ( μη ρωτάτε ένας υπάρχει στο στερέωμα ) είναι τόσο ευαίσθητος που όταν στεναχωρηθεί τρώει πολλές κρέμες στον Πανιώνιο που όμως ο καθηγητής καλών τρόπων κάνει το δρομολόγιο Γιατί οι κρέμες έρχονται από το γλυκύ βραστό. Ένα είναι το βέβαιο Την πρωτοχρονιά με τον καινούργιο χρόνο πρέπει η Κόρινθος να έχει πάρει κεφάλι. 

Κύψελος -- Α Ο Ζευγολατίου 

Εδώ ο αγώνας θα είναι συναρπαστικός γιατί πρέπει και οι δυο ομάδες να βγουν εκτός πλάνου. Και όπως μαθαίνω οι τελευταίες νίκες του Κύψελου ανησύχησαν τα ανώτερα κλιμάκια που σχεδιάζουν την πορεία των ομάδων στο πρωτάθλημα αυτό. Το αστείο εδώ είναι ότι οι ομάδες του Αστέρα του Α Ο Ζευγολατιού και της Κόρινθος 06 κατεβάζουν στους αγώνες δεκαοκτάδα  Και η Κόρινθος μόνο ενδεκάδα στην αρχή που έχει δυο τερματοφύλακες που ο ένας παίζει κεντρικός κυνηγός και νικάει με 4--0 Και βγαίνει ο Σωτήρας που υποβίβασε την ομάδα της Κορίνθου με αξιόποινη πράξη και λέει στην πιάτσα ότι θα τους πάρω το πρωτάθλημα με 10 παίκτες. Αλλά ξεχνάει να προσθέσει και με τους διαιτητές δίπλα στην Κόρινθο. Το παράδειγμα του Αστερή τρομοκρατεί τους υπόλοιπους.

Συμπέρασμα 

Έρχεται σήμερα ο πρώην πρόεδρος της Κλένιας και δικαιώνεται  πλήρως με την   επικρατούσα κατάσταση στο Κορινθιακό ποδόσφαιρο Δεν αξίζει να ξοδεύεις για το ποδόσφαιρο της Κορινθίας ούτε μονόλεπτο μας είχε πει ο κ. Πίπιλος..
Δεν αναφέρθηκα στην συμπαθέστατη ομάδα της Θύελλας Πετρίου γιατί αυτή την καθάρισαν  νωρίς. Και το είχα γράψει ότι δεν θα την άφηναν να πει ούτε παρών. 
Παλαιά στο πρωτάθλημα της πρώτης εθνικής  κατηγορίας υπήρχαν δυο ειδών κατηγορίες διαιτητών Οι Λοκατζήδες και οι πεζικάριοι. 
Λοκατζής ήταν ο διαιτητής που πήγαινε και καθάριζε το παιχνίδι Έδινε ένα πέναλτι ανύπαρκτο και ακύρωνε ένα κανονικό τέρμα. 
Και είχαμε τους πεζικάριους που πήγαιναν και διαιτήτευαν έναν αγώνα της Α ομάδας που θα έπαιζε την άλλη Κυριακή με την ισχυρή που έπρεπε να πάρει το πρωτάθλημα. Και την καθάριζε αποβάλλοντας τον καλύτερο παίκτη.
Τώρα στην Κορινθία έχουμε όλοι για την Κόρινθο και δεν μας ενδιαφέρει αν θα εκτεθούμε. Και όποιος έχει ενδοιασμούς υπάρχει και ο Αστερής 
Όμορφος κόσμος αγγελικός αλλά με ...ουρά πλασμένος