Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

Μιχαλιός παραιτήσου γιατί θα αναγκαστείς να μετακομίσεις...



    Ο Γέρος της Δημοκρατίας είχε πει το περίφημο "...τρομοκρατήσετε τους τρομοκράτες" 
      Επειδή θεωρώ τον κ. χοντρόπετσο πρόεδρο και τον κ. Επειδής ότι ανήκουν στους τρομοκράτες της πλάκας είμαι υποχρεωμένος να δημοσιεύσω την ανακοίνωση  και να της ασκήσω κριτική από αστείας πλευράς γιατί οι άνθρωποι αυτοί έχουν πλήρως χάσει την σοβαρότητα τους όταν ανακοινώσεις σωματείων που χαρακτηρίζουν τους διαιτητές εγκληματίες και ηθοποιούς και ούτε καν τους καλούν σε απολογία 
                                                                  Η ανακοίνωσης της Ε Π Σ Κορινθίας 


        .
        Το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Κορινθίας στην τακτική συνεδρίασή του, της 17.12.2014, αποφάσισε να επιστήσει την προσοχή στους παράγοντες των σωματείων, τους ποδοσφαιριστές, τους προπονητές,τους διαιτητές και τους παρατηρητές , λόγω των κυρώσεων που προβλέπονται για συκοφαντικά σχόλια και ύβρεις σε διάφορες σελίδες κοινωνικής δικτύωσης.  
           Πρέπει να είναι προσεκτικοί σε κάθε  δημόσια τοποθέτησή τους και ειδικά σε ότι αφορά υβριστικές, συκοφαντικές και εν γένει δημόσιες - δυσμενείς κρίσεις σε βάρος της διοργανώτριας των αγώνων, των θεσμοθετημένων οργάνων και των οργάνων διαιτησίας, στα Μ.Μ.Ε. αλλά και στα πάσης φύσεως μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
           Υπενθυμίζεται στους ανωτέρω ότι σε κάθε παραβατική ως άνω δημοσίευση θα επιλαμβάνεται στο εξής αυτεπαγγέλτως ή μετά από καταγγελία η Πειθαρχική Επιτροπή της Ε.Π.Σ. Κορινθίας και θα επιβάλλει τις ποινές που προβλέπονται στις οικείες διατάξεις του Πειθαρχικού Κώδικα
        Σχολιασμός Νικηφόρου. 
        Ξέρετε κύριοι της ένωσης τι είχε πει ο μακελάρης όλων των εποχών Αδόλφος Χίτλερ; (καλά που είμαι εγώ εδώ για να γράφω και να μαθαίνετε. Και είμαι βέβαιος ότι όσα πιο πολλά σας μαθαίνω τόσο πιο άσχετοι παρουσιάζεστε )
        Είπε ο Χίτλερ " τα μόνα μέσα που θριαμβεύουν πάνω στην λογική είναι ο τρόμος και η βία" 
        Βέβαια αυτός αναφερόταν σε τρόμο και βία πραγματική που την ασκούσε και ο ίδιος.
        Και δεν θα μπορούσε να ασχοληθεί τώρα με την αστεία ανακοίνωση  όπως ασκεί σήμερα η ένωσης.
         Γράφει η ένωσης  «Υπενθυμίζεται στους ανωτέρω ότι σε κάθε παραβατική ως άνω δημοσίευση θα επιλαμβάνεται στο εξής αυτεπαγγέλτως ή μετά από καταγγελία η Πειθαρχική Επιτροπή της Ε.Π.Σ. Κορινθίας και θα επιβάλλει τις ποινές που προβλέπονται στις οικείες διατάξεις του Πειθαρχικού Κώδικα.»
        Νικηφόρος

        Πρέπει εδώ να μας πείτε για ποια επιτροπή πειθαρχική αναφέρεστε μια και έχουν οι δικαστές οι αθλητικοί δώσει εξετάσεις και έπρεπε να είχαν αποβληθεί.
        Ο κ. Πρόεδρος της επιτροπής  που είναι και δικηγόρος μετά την έφεση του Ολυμπιακού Λουτρακίου έπρεπε να είχε παραιτηθεί . Και οι αποφάσεις παραμένουν εν ισχύει γιατί τα σωματεία δεν έχουν το παράβολο να καταθέσουν.
        Κατηγορώ τον κ. Πρόεδρο ότι μεροληπτεί. Γιατί ενώ δεν καλεί σε απολογία τις ομάδες Πέλοπα  και Ελλάδα Βέλου εξαντλεί την αυστηρότητα του επάνω σε σωματεία που δεν έχουν την δύναμη μια και δεν ψήφισαν την Αναγέννηση
        Δεν ασχολούμαι με τα δυο μέλη της πειθαρχικής γιατί ούτε γνώσεις έχουν και ούτε μπορώ να ασχοληθώ σοβαρά μαζί τους. Γιατί ο ένας έφυγε από την επιτροπή τότε με τα επεισόδια που έγιναν σε βάρος του Π Α Σ Κλένια και επανήλθε  χωρίς να μας φωτίσει γιατί …επανήλθε
        Ο άλλος αποδίδει στο χώρο του ποδοσφαίρου την δικαιοσύνη, ( Π Α Ο Λουτράκι— Ολυμπιακός Λουτρακίου  Θύελλα Κ Διμηνιού – Κόρινθος 06)
        έχει όμως μια δικαιολογία Νομίζει ότι είμαστε …Ρουμάνοι.

        Γράφει η ένωσης  Πρέπει να είναι προσεκτικοί σε κάθε  δημόσια τοποθέτησή τους και ειδικά σε ότι αφορά υβριστικές, συκοφαντικές και εν γένει δημόσιες - δυσμενείς κρίσεις σε βάρος της διοργανώτριας των αγώνων, των θεσμοθετημένων οργάνων και των οργάνων διαιτησίας, στα Μ.Μ.Ε. αλλά και στα πάσης φύσεως μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
        Νικηφόρος
        Εγώ κ. Τσιχριτζή σας κατηγορώ ότι εν γνώσει σας χρησιμοποιήσατε τον Καφαντάρη και δώσατε την δεύτερη θέση στην Ηλιούπολη και ούτε καν απαντάτε.  Και ούτε προσφεύγετε στην δικαιοσύνη. Βέβαια πήρατε μια αναβολή για τις 24 Μαρτίου του 2015 που θα τα πούμε στο εφετείο Ναυπλίου.
         Χαίρομαι που ο Αστέρας Δερβενίου γελοιοποίησε τον θεσμό του Κυπέλλου. Αλλά αυτά είναι πολύ ψιλά γράμματα και πρέπει να έχεις χιούμορ  για να τα πιάσεις
        Δεν κάνατε σε όλα αυτά μια διευκρίνιση Τα φίλα προς υμάς σωματεία απολαμβάνουν πλήρους προστασίας ( Δεδικασμένο Δημήτρη Μπίτσιου 14 μήνες κοιμόταν το πρόστιμο των 3.000 ευρώ και μόλις είπε πως ψήφισε Λαμπρινό ξύπνησε.
        Γράφει η ένωσης   Το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Κορινθίας στην τακτική συνεδρίασή του, της 17.12.2014, αποφάσισε να επιστήσει την προσοχή στους παράγοντες των σωματείων, τους ποδοσφαιριστές, τους προπονητές,τους διαιτητές και τους παρατηρητές , λόγω των κυρώσεων που προβλέπονται για συκοφαντικά σχόλια και ύβρεις σε διάφορες σελίδες κοινωνικής δικτύωσης.  
         Νικηφόρος
        Αυτή την παράγραφο όποιος την έγραψε πρέπει να ήταν σε πολύ μεγάλα κέφια. Αφού τους έπιασε όλους ακόμα και τους παρατηρητές.   Μα και εδώ έχουμε δεδικασμένο  Ο κ. καθηγητής καλών τρόπων έδειξε τα γεννητικά όργανα όταν εκτελούσε καθήκοντα παρατηρητή στους φιλάθλους και δεν έπαθε απολύτως τίποτα. Τώρα ότι έβρισαν πατόκορφα τον κ. πρόεδρος επειδή κλείδωσε το σπίτι τους με αντικλείδι και τους άφησε έξω δεν φταίνε αυτοί