Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

Παραθέτω στοιχεία για να κρίνετε .γιατί εμείς πιστεύουμε στην κρίση του λαού μας ..

 Ο Παύλος Χαϊκάλης 

Γεννήθηκε στις 30 Οκτωβρίου 1959 στο Κατάκολο] αλλά έζησε τα παιδικά του χρόνια και πήγε σχολείο στην Πάτρα.
Στις βουλευτικές εκλογές του 1993 ήταν υποψήφιος βουλευτής με την Πολιτική Άνοιξη[. 
Επομένως είχε δεσμούς παλιούς με τον Αντώνη Σαμαρά 
Στις εκλογές του Μαΐου 2012εξελέγη βουλευτής με τους Ανεξάρτητους Έλληνες., στις Εκλογές του Ιουνίου 2012 επανεξελέγη Βουλευτής


Τον ισχυρισμό ότι την προσέγγισαν με σκοπό να την δωροδοκήσουν ενόψει εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας, διέψευσε κατηγορηματικά η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Έλενα Κουντουρά.
Η βουλευτής των ΑΝΕΛ Μαρία Κόλλια Τσαρουχά, ερωτηθείσα από δημοσιογράφους το απόγευμα της Παρασκευής στη Βουλή, δήλωσε ότι υπήρξε απόπειρα δωροδοκίας και της Έλενας Κουντουρά. Κατόπιν, το διέψευσε.
Ειδικότερα, στο περιθώριο της συνεδρίασης της Επιτροπής Δεοντολογίας για τις καταγγελίες Χαϊκάλη, η κ. Κόλλια είπε, πως το άλλο πρόσωπο, εκτός του Παύλου Χαϊκάλη, είναι γυναίκα. Μετά από πιεστικές ερωτήσεις είπε ότι πρόκειται για την κ. Κουντουρά. 
Λίγο αργότερα, η Έλενα Κουντουρά διέψευσε τον ισχυρισμό.
"Μίλησα με την κυρία Κόλλια-Τσαρουχά. Αρνείται ότι είπε τέτοιο πράγμα και είναι και έξαλλη. Πάρτε τη τηλέφωνο. Η κυρία Κόλλια ποτέ δεν είπε κάτι τέτοιο και είναι και θυμωμένη πολύ", είπε χαρακτηριστικ

Σύμφωνα με το “Κουτί της Πανδώρας” ο φερόμενος ως μεσάζοντας φέρει το όνομα Γιώργος Αποστολόπουλος ο οποίος κατονομάζεται ως οικονομικός σύμβουλος του Αντώνη Σαμαρά και του Δημ. Σταμάτη και που σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο κ. Καμμένος είχε προταθεί από τον πρωθυπουργό και στον ίδιο για να τον βοηθήσει στην υπόθεση ων CDS αλλά οι ΑΝΕΛ τον απέρριψαν.
Το ίδιο πρόσωπο φέρεται να προσελήφθη στη συνέχεια και στην Τράπεζα Πειραιώς από όπου όμως μετά από λίγους μήνες (Ιούνιος2013) απολύθηκε. Φέρεται να έχει συνεργαστεί με την Deutsche Bank.
Τώρα πως βρέθηκε δίπλα στον κ. Καμένο και απέναντι από τον κ. Σκουρλέτη δεν μας είπε τίποτα κανένας από τους πρωταγωνιστές.