Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014

Εύη Τατούλη μια πολιτικός με τρία παιδιά!!!












Μου αρέσουν ορισμένες τηλεοπτικές εκπομπές και μια από αυτές είναι τα Καρντάσια που νομίζω ότι οι παρουσιαστές κάνουν μια σοβαρή εκπομπή Βέβαια πάντα κατά την γνώμη μου. 
Στην εκπομπή αυτή έμαθα ότι ο κ. Πέτρος Τατούλης έχει μια κόρη που είναι τριάντα τριών ετών και έχει τρία παιδιά και έχει τελειώσει και την Νομική. 
Οι κόρες οι χαϊδεμένες έχουν το πολύ ένα παιδί. Άρα αυτή δεν είναι χαϊδεμένη.
Κάποτε μάλωσα με κάποια κυρία όταν έλεγα ότι κ. Μαριάννα Βαρδινογιάννη πρέπει να την τιμούμε πρώτα ως μητέρα γιατί γέννησε πέντε παιδιά. Και η κυρία με προκάλεσε λέγοντας Καλά αυτή τα μεγάλωσε ...
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου της είπα αλλά τι εργασία κάνεις . Δεν εργάζομαι. Και πόσα παιδιά έχεις  Και μου απάντησε ένα. Και η κυρία μπορούσε να είχε όσα και η κ. Βαρδινογιάννη γιατί στεκόταν πολύ καλά οικονομικά. 
Και έκανε μόνο ένα παιδί γιατί όπως μου έλεγε φίλος γυναικολόγος Οι πόνοι αλλά και οι κίνδυνοι μιας εγκυμοσύνης και στην συνέχεια γέννας  είναι  πολύ μεγάλοι . Αλλά και το έπαθλο πολύ μεγάλο και γι αυτό οι μάνες όλα αυτά τα ξεχνούν
Και η κ. Τατούλη έχει τρία παιδιά και είναι τόσο μικρή. και άκουσα να λέει στον κ. Αρναούτογλου 
«Δεν θα κρύψω ότι είμαι κόρη του Πέτρου Τατούλη και είμαι υπερήφανη που είμαι πολιτικό του παιδί», .
,Υπήρξε δημοσιογράφος, αρθρογράφος και σύμβουλος στρατηγικής πολιτικής επικοινωνίας, η Εύη Τατούλη, κόρη του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη, διεκδικεί την έδρα του πατέρα της στην Αρκαδία.
«Ξέρετε πολύ καλά ότι και στην Αρκαδία και στην πολιτική είμαι παρούσα πολλά χρόνια. Είναι μια κρίσιμη συγκυρία, μια κρίσιμη εποχή. Θα είμαι παρούσα. Ο τόπος δεν χρειάζεται εκλογές σήμερα, πρέπει να το ξεκαθαρίσουμε. Οι αγορές διεκδικούν τη δική τους διαπραγμάτευση, πρέπει και εμείς να διεκδικήσουμε τη δική μας».
Είπε πολλά αλλά το αντικείμενο του κειμένου μου δεν είναι να σας παρουσιάσω την κ. Τατούλη  Αλλά επιτέλους να βροντώ φωνάξω με όλη την δύναμη της ...πένας μου  Να  μια γυναίκα πολιτικός  που πρώτα είναι μάνα. 
Την κ. Τατούλη δεν την γνωρίζω ούτε και επιθυμώ να την γνωρίσω. Γιατί δεν θα πάω να της ζητήσω το παραμικρό 
Αλλά αυτό δεν με εμποδίζει να την καμαρώνω και να γράφω καλά για την πολιτικό που είναι μάνα τριών παιδιών