Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

Ντροπή όχι σε αυτούς που διοικούν αλλά σε αυτούς που τους ανέχονται.


Κύριε  Γιαννίκο  έχετε υπογράψει μια ανακοίνωση και επειδή είσαστε δικηγόρος και γνωρίζω ότι όλοι οι νομικοί πριν να υπογράψουν κάτι το κάνουν πλήρη ανάλυση Επομένως  θα ήθελα να μου λέγατε αυτό το οικονομικό που γράφετε στην ανακοίνωση τι σημαίνει. Με την σιωπή σας καλύπτετε μια αρρωστημένη κατάσταση που κατά την γνώμη μου αποτελεί την τροχοπέδη για να δημιουργηθεί κάθε τι το σωστό στο Κορινθιακό ποδόσφαιρο. Και εσείς κ. Γιαννίκο και ως παλαίμαχος αλλά και ως Νομικός πρέπει να λάβετε θέση. 



Κύριε Δήμαρχε του Δήμου Κορινθίων οι δυο εικονιζόμενοι υπήρξαν οι πρωταγωνιστές που οδήγησαν την ομάδα στην "ταπεινωτική" διάλυση της. 
Και ο κ. Σωτήρας Μαυρονάσος συνεχίζει αφού παρέλαβε την σκυτάλη από τον κ. Σταματάκη που κατά το παρελθόν υπήρξαν συνεργάτες. Και επειδή θα ζητήσω από το Σ Δ Ο Ε οικονομικό έλεγχο της ομάδας της Κορίνθου της τελευταίας δεκαετίας σας το γνωρίζω για να λάβετε τα μέτρα σας. Επειδή πιστεύω ότι δεν πρέπει να υπάρχουν οικονομικοί  απολογισμοί αλλά ούτε και εκθέσεις εξελεγκτικής επιτροπής. Γιατί κάποτε που είχα ανακατευτεί με τα οικονομικά της Κορίνθου ζήτησα στοιχεία οικονομικά και δεν βρήκα απολύτως τίποτα. Να και ο λόγος που δεν με άφησε ο συνεργάτης σας Γιώργος Φαρμάκης να συνεχίσω την ομιλία μου. Όλοι αυτοί είναι υπεύθυνοι για την κατάντια της ομάδας της Κορίνθου που είμαι βέβαιος ότι δεν την αγάπησαν αλλά την χρησιμοποίησαν για να βγουν δημοτικοί σύμβουλοι.Ενώ αυτό δεν συμβαίνει με την αφεντιά σου που δεν είσαι φίλαθλος αλλά οπαδός της Κορίνθου. 

Αν μέσα σε αυτή την φωτογραφία ήταν και ο Σωτήρας Μαυρονάσος θα έμπαινε στο βιβλίο της ιστορίας με τον τίτλο οι τέσσερις νεκροθάφτες της ομάδας της Κορίνθου. 
Μιχάλης Τσιχριτζής 
Γεώργιος Φαρμάκης 
Μάριος Σταματάκης.
Απουσιάζει όμως ο
Σωτήρας Μαυρονάσος. 
Εδώ ο κ. Τσιχριτζής λέει όχι στην συγχώνευση και αφήνει την ομάδα στα χέρια του κ. Μαυρονάσου που έχει χάσει τα αυγά μια και διαθέτει καλάθια τα οποία όπως λέει η ανακοίνωση των τεσσάρων κάπου τα γέμισε αλλά που τα άδειασε δεν ξέρουμε. 
Του έφυγαν όλοι οι κατά καιρούς προπονητές που είχε. Ακόμα και οι ποδοσφαιριστές. Ο τελευταίος δε προπονητής βλέποντας ότι δεν μπορεί να συμπληρώσει ενδεκάδα και χρησιμοποιεί δυο τερματοφύλακες τον ένα για κεντρικό κυνηγό πήρε τα μάτια του και γύρισε στο Άργος. 

Νικηφόρος 

Και άνετα βγαίνει το συμπέρασμα για όλα αυτά 
Ντροπή όχι σε αυτούς που διοικούν αλλά σε αυτούς που τους ανέχονται. Γιατί όταν αφήνομε το ποδόσφαιρο να το διοικούν κάποιοι που έχουν αποτύχει τότε δεν έχουμε το δικαίωμα να ζητάμε τίποτα το καλύτερο. Βέβαια αυτό δεν ισχύει για μένα αφού είμαι ο μόνος που έχω κηρύξει τον δικό μου ανένδοτο αγώνα. Και κάτω από τα αδιάσειστα στοιχεία που παρουσιάζω οι ετοιμόρροποι θα σωριαστούν και θα έρθουν τα συνεργεία και θα καθαρίσει το οικόπεδο για να σηκωθεί ένα καινούργιο οικοδόμημα.