Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

Να γιατί οι διαιτητές σφυρίζουν αφού έχουν πλάτες τους παρατηρητές.

Να σφυρίζεις όπως ο. Παππάς και ο παρατηρητής κ. Καλαθενιός --παλιός  διαιτητής;
Καρατομούνται, σύμφωνα με πληροφορίες, από την Επιτροπή Διαιτησίας ο διαιτητής του αγώνα ΑΕΚ - Ολυμπιακού Μ. Καλαθενός, όπως και ο πρώτος επόπτης Βασιλείου. Παρά το γεγονός ότι ο παρατηρητής διαιτησίας Πουρνατζής έβαλε βαθμό 8 στον Καλαθενό, που δεν οδηγεί σε παραπομπή, η Επιτροπή Διαιτησίας αναμένεται να αποφασίσει την τιμωρία του Ροδίτη διαιτητή.
Στο μεταξύ, ο Ολυμπιακός πέρασε χτες στην αντεπίθεση, όσον αφορά την "απόδοση" του Ροδίτη ρέφερι Μ. Καλαθενού στο ματς Κυπέλλου με την ΑΕΚ, προχτές στο "Νίκος Γκούμας". Σε καυστική ανακοίνωση αναφέρεται: "Το σενάριο του δεύτερου αγώνα Κυπέλλου ΑΕΚ - Ολυμπιακού δε θα μπορούσε να το φανταστεί ούτε ο μεγαλύτερος εχθρός του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Το φίλαθλο κοινό είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει:
  • Πώς ο διαιτητής Καλαθενός και οι επόπτες Βασιλείου, Τσαγκαράκης αφαίρεσαν από τον Ολυμπιακό την οποιαδήποτε δυνατότητά του για να διεκδικήσει την πρόκριση.
  • Ποια είναι η διαφορά μεταξύ του ανθρώπινου και του εσκεμμένου λάθους των διαιτητών.
  • Ο διαιτητής Καλαθενός δε διαπίστωσε παράβαση όταν ο αμυντικός της ΑΕΚ αγκάλιασε τον Ιβιτς μέσα στην περιοχή, αλλά "είδε" πέναλτι στο θέατρο του Σαβέβσκι, επισφραγίζοντας έτσι την προκλητική σε όλη τη διάρκεια του αγώνα διαιτησία του. Ο επόπτης Βασιλείου ξεπέρασε τα όρια, εφευρίσκοντας οφσάιντ στο γκολ του Αλεξανδρή, ανακηρυσσόμενος σε... MVP του αγώνα".
Με αυτό τον τρόπο χτίζεται η Ελληνική διαιτησία Θα βάλουμε παρατηρητές κάποιους που θα έχουν παρελθόν για να μπορούμε να τους ελέγχουμε.
Και έτσι ο Παππάς  βγήκε λάδι και περιμένει να ξανά πάει στη Λειβαδιά και να δολοφονήσει την διαιτησία