Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

Καλά δεν υπάρχει κανένας με φιλότιμο στην Ε Π Ο και στην Ε Π Σ Κορινθίας

Πολλοί ίσως να μη γνωρίζουν τι σημαίνουν τα αρχικά  Ε Π Ο  και είμαστε εδώ για να εξηγήσουμε πολλά που κανένας δεν τολμά να τα βγάλει έξω παρά μόνο εγώ γιατί δεν έχω από  κανέναν να περιμένω το παραμικρό και  δεν φοβάμαι από κάποιον να μου τραβήξει το χαλί.  και για τον λόγο αυτό είμαι λεύτερος να γράφω αλλά και να λέω αρκεί όλα αυτά να βασίζονται επάνω σε αληθή στοιχεία 

Είναι πρωτάκουστα να παραιτείται ο κ. Πρόεδρος μιας ομοσπονδίας και να παραμένει στην θέση του το διοικητικό συμβούλιο. 
Δηλώνει ο κ. Σαρρής σαν να απευθύνεται σε υποανάπτυκτους ανθρώπους στην εποχή των Ιθαγενών που με ένα καθρεπτάκι τους έπαιρναν ότι ήθελαν. 

Οι λόγοι της παραίτησης του κ. Σαρρή όπως αυτός μας τους παρουσίασε χωρίς κανένα ίχνος ντροπής  
«Μετά τις σημερινές εξελίξεις πιστεύω ότι δίνεται μια χρυσή ευκαιρία στην ηγεσία του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού να εκταμιεύσει τα χρήματα των Ενώσεων και των σωματείων. Είναι κρίμα, ύστερα από τόσο χρόνια που έχουν να πάρουν έστω και αυτά τα “ψίχουλα”, να τα χάσουν με το πρόσχημα ότι η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία δεν είναι φορολογικά ενήμερη. Αυτό το διαψεύδω κατηγορηματικά και είναι ο βασικός λόγος για τον οποίο πήρα αυτή την απόφαση».

Κύριε Σαρρή 

Γιατί ντρέπεστε να πείτε την αλήθεια στον Ελληνικό λαό. Που είναι και δεν αφορά μόνο εσάς αλλά και όλα τα μέλη του Δ Σ ότι μη έχοντας δική σας πολιτική αλλά υπαγορευμένη από άλλα κέντρα αποφάσεων .
Που ανεβάζουν και κατεβάζουν τους προέδρους των ενώσεων γιατί αυτή είναι η δύναμη και όχι εσύ κ. Σαρρή που είσαι ένας αχυράνθρωπος .
Όπως και ο κ. Πιλάβιος και ο κ. Γκαγκάτσης σπρώχνεται το άρμα του Ολυμπιακού που σημαίνει ότι δεν σας έδιναν καμία σημασία αφού ο ρόλος σας ήταν διακοσμητικός 
Βέβαια παλαιότερα την δύναμη αυτή την είχε ο Παναθηναϊκός. 
Γιατί  ο κ. Μαρινάκης έχει καταλάβει κάτι που οι άλλοι ούτε μπορούσαν όχι να το καταλάβουν αλλά να το υλοποιήσουν. 
Τα ευρώ για να μπουν στο ταμείο του Ολυμπιακού έπρεπε να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Γιατί αν περίμενε το Ελληνικό πρωτάθλημα για να εισπράξει θα χρωστούσε όπως και τα υπόλοιπα σωματεία. 
Γιατί τι θα μπορούσε να προσδοκούσε ο κ. Μαρινάκης που όπως τα στοιχεία αποδεικνύουν είναι ένας σπουδαίος επιχειρηματίας που δεν αφήνει απολύτως τίποτα στην τύχη. 
Τα εισιτήρια  του ελληνικού πρωταθλήματος που θεωρείται ότι έχει αριθμό 33 σε σύνολο 34 κατά την περσινή ποδοσφαιρική περίοδο ήταν 4.006 κατά μέσο όρο Και ενώ φέτος έχουμε μέχρι σήμερα  3.490 κατά Μ Ο.
Εισιτήρια που δεν καταδέχονται να κόψουν οι ερασιτεχνικές ομάδες του εξωτερικού. Και όλα αυτά τα υπολόγισε ο αρχιτέκτονας κ. Μαρινάκης και ναι μεν έδωσε σημασία να αποκτά το εισιτήριο για την είσοδο του στην Ευρώπη ( με τον τίτλο του πρωταθλητή ) και όλα αυτά γίνονται με τον τρόπο που σήμερα διοικείται η Ελληνική διαιτησία 

Κύριε Σαρρή 

Διαλύσατε τα πάντα σε χρόνο ρεκόρ που όμως την ζημιά δεν την πληρώσατε εσείς αλλά ο φορολογούμενος Ελληνικός λαός. Που έπρεπε να πληρώνατε εσείς την ζημιά μαζί με τα μπουμπούκια που είχατε ως μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου. Για να μάθετε ότι δεν έχετε μόνο δικαιώματα αλλά  και υποχρεώσεις. Επιτέλους να πάψουν οι μάγκες ( Σταθόπουλος Προύτζος  Παπακωνσταντίνου Βούρβαχης  και τόσοι άλλοι μόνιμοι ποδοσφαιροπατεράδες που τείνουν να γίνουν παππούδες 
Γιατί τον Ρανιέρη δεν τον διόρισες μόνος σου κ. Σαρρή ούτε και το φιάσκο Ντάγκλας είχε την δική σου υπογραφή μόνο. 
Βέβαια όλα αυτά είναι γνωστά αλλά κανένας δεν τολμά να τα γράψει  παρά μόνο ο Νικηφόρος 

Κύριε Μελισσανίδη
Κύριε Αλαφούζο 
Κύριε Σαββίδη. 

Ένας σοφός ο Ραμπιντρανάθ Ταγκόρ είχε πει " Ο φανατισμός προσπαθεί να κρατήσει ασφαλισμένη την αλήθεια στα χέρια του μ ένα σφίξιμο που την σκοτώνει" 
Και εσείς μπήκατε στο παιχνίδι του φανατισμού χωρίς όμως να έχετε δύναμη