Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

Παράξενοι ορισμοί στην 16 αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα.

Μας είναι αδιανόητο και αυτό πολύ μας προβληματίζει πως έχουν βγει κάποιοι διαιτητές από τα υπόγεια και διευθύνουν καίρια παιχνίδια. Και άλλοι που κατά κόρο τους χρησιμοποιούν χωρίς να το αξίζουν. 


Καλλονή --Ολυμπιακός :
Διαιτητής ορίστηκε ο Μήτσιος από την Ήπειρο που μέχρι σήμερα έχει διαιτητεύσει τον αγώνα Βέροιας -- Κέρκυρα , Πλατανιά -- Ξάνθη και Ο Φ Η -- Ξάνθη . Και ορίστηκε και σε δυο παιχνίδια 4ος Διαιτητής 
Και τώρα έρχεται η Κ Ε Δ και τον ορίζει διαιτητή ενός πολύ δύσκολου παιχνιδιού. που είναι η Καλλονή με τον Ολυμπιακό. 


Εργοτέλης --Παναιτωλικός 

Τον από την Αργολίδα ερχόμενο διαιτητή Ιωαννίδη που τον είχε κόψει ο κ. Χιου Ντάγκλας 
Με δυο διαιτησίες στο ενεργητικό του Εργοτέλης --Παναιτωλικός  και Πανθρακικός --Ο Φ Η Και τέταρτος σε δυο παιχνίδια Και ενώ ήταν εκτός τον βάζει ο αρμόδιος σε ένα παιχνίδι καρμανιόλα μεταξύ Πανθρακικού και Βέροιας . Περίεργοι στην κυριολεξία ορισμοί. 

Λεβαδειακός --Π Α Ο Κ 

Μέχρι σήμερα ο Αθηναίος διαιτητής Παππάς έχει διαιτητεύσει έξη αγώνες και ήταν σε πέντε αγώνες τέταρτος. Που σημαίνει ότι δεν αγωνίστηκε σε τέσσερις αγωνιστικές Είναι ο εκλεκτός των διοικούντων την διαιτησία. Αλλά εμείς δεν νομίζουμε ότι είναι ικανός ιδίως να διευθύνει το παιχνίδι που είναι όλα τα λεφτά. Γιατί εκεί θα πέσουν κορμιά 

Δειλή επανεμφάνισης ...

Τον είχαμε από την ένατη αγωνιστική χάσει μετά το διαιτητικό "ρεσιτάλ¨που έδωσε στον αγώνα Αστέρα -- Ολυμπιακού. Και τώρα τον βλέπουμε στην 16 αγωνιστική να μας τον ορίζουν τέταρτο στον αγώνα Εργοτέλη -- Πλατανιά. Και αυτό που πάντα με στεναχωρεί είναι ένα. Ο Ηλίας Σπάθας είναι σήμερα ο καλύτερος Έλλην διαιτητής που όμως δεν μπορεί να ξεδιπλώσει το ταλέντο του. Αλλά όμως αν έπαιζε ως ταλέντο θα έφτανε στην Γ εθνική κατηγορία. 

Εσείς που παίζετε στοίχημα να γνωρίζετε όλα αυτά και να μη εκνευρίζεστε όταν πηγαίνετε στον ...κουβά.