Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

Τρυπώνω ...ξετρυπώνω και σας τα ...παρουσιάζω

Ο χειρότερος κουφός είναι αυτός που δεν θέλει να ακούσει…
 Βρε Ανδρέα Ντούλη αξίζει να πηγαίνεις παρατηρητής σε αγώνες της Γ εθνικής κατηγορίας και να λένε αυτοί που σε έβλεπαν πόσο σωστός ήσουνα ως διαιτητής τώρα να έχεις πέσει τόσο χαμηλά; 

Και έρχεται η κεντρική επιτροπή διαιτησίας και ορίζει τον Βασίλη Αστερή να διαιτητεύσει ένα Αθηναϊκό ντέρμπι μεταξύ των ομάδων του Ηλισιακού και της Τριγηλίας . Όταν ο Γιωργάκης ο Ανδρέας και ο Πανούλής τον βάζουν να διαιτητεύει παιχνίδια χωρίς σημασία . Αφού το σκορ μα θυμίζει αγώνες μπάσκετ Αυτό λέγεται χαστούκι.Αλλά τα παιδιά αυτά επειδή θέλουν να καλύπτουν οικονομικές ανάγκες εφαρμόζουν τα λόγια του Χριστού. Μόνοι τους γυρίζουν και το άλλο μάγουλο για να μη νευριάσουν το αφεντικό τους. Που τόλμησε και έκλεισε τους διαιτητές έξω από το σπίτι τους. 

Πληροφορήθηκα ότι στον αγώνα μεταξύ των ομάδων Βύζαντα Μεγάρων και Α Ο Λουτράκι ο προπονητής του Βύζαντα μπήκε μέσα στον αγωνιστικό χώρο και έπιασε από το πέτο της στολής του τον Διαιτητή  γιατί έδωσε ένα λαθεμένο πλάγιο. Και το όνομα του προπονητή Στασινόπουλος που μας τον είχε κουβαλήσει ο Σωτήρας ως προπονητή της Κορίνθου. Και την κοπάνησε χωρίς να ενημερώσει κανέναν αν και τον είχαν βραβεύσει. 

Εμείς μάθαμε να ρωτάμε βέβαια απάντηση ποτέ δεν παίρνουμε Στα Λουτρά της Ωραίας Ελένης εκεί που έχει την βίλα με την πισίνα ο κ. χοντρόπετσος πρόεδρος υπάρχει ένα Ξενοδοχείο που έμεναν παίκτες που παίζουν στην ομάδα της Κορίνθου Μετά την παραίτηση του κ. Καρασταμάτη που αυτός τους είχε πάει εκεί τους πήρανε για να μη πουλάει μούρη ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής στον φίλο του τον ξενοδόχο Με μια μικρή λεπτομέρεια Ξέχασαν να πληρώσουν το λογαριασμό. Σε αυτά ο Σωτήρας δείχνει μια ανωτερότητα Ποτέ δεν ασχολείται με μικροποσά Αφού ακόμα και το κράτος έχει φεσώσει θα του γλίτωνε ο ξενοδόχος. Και τώρα δυο λύσεις υπάρχουν για τον συμπαθέστατο Κυριάκο.. Ή να πληρώσει τον λογαριασμό ή να ρίξει μαύρη πέτρα στα Λουτρά της Ωραίας Ελένης γιατί θα τον περιμένει ο φίλος του με το φέσι μέχρι τα αυτιά. 
Μοναξιά για έναν δημοσιογράφο είναι να μη γράφει σε μια εφημερίδα ένα μπλοκ ή να έχει μια εκπομπή στο ραδιόφωνο ή στη τηλεόραση. Χειρότερη όμως μοναξιά που ισοδυναμεί με απομόνωση είναι να έχεις εκπομπές και να μη σε βλέπει ή δεν σε ακούει κανένας. Και να γράφεις σε εφημερίδα και να μη σε διαβάζουν. Αυτό είναι σκέτη τραγωδία .