Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πάνε να μπλέξουν των Πνευματικό με τα βουλευτικά


Δεν μπορώ να μπω μέσα στο πνεύμα αυτών που θέλουν να παρουσιάσουν τον Αλέκο Πνευματικό ότι θέλει να γίνει βουλευτής 
Και ενώ γράφει ο επαγγελματίας Δημοσιογράφος Λάκης Γιαννιδάκης ότι αγάπες μεταξύ Πνευματικού και ΠΑΣΟΚ από την άλλη η κ. Φαρμάκη δεν θα επιτρέψει να είναι υποψήφιος του κινήματος ο κ. Πνευματικός που θα τον πάρει στο τηλέφωνο ο Βενιζέλος ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ του έχει κλείσει την πόρτα. 
Ευρισκόμενος στον Πειραιά με πήραν στο τηλέφωνο άνθρωποι που βρίσκονται στο περιβάλλον του κ. Νανόπουλου και μου είπαν ότι θα είναι ο Πνευματικός υποψήφιος του συνασπισμού .
Και κάθομαι και μελετώ όλα αυτά και βγάζω το συμπέρασμα ότι κάποιοι θέλουν να είναι στην επικαιρότητα και δεν τους ενδιαφέρει αν με αυτά που γράφουν και άλλοι ψιθυρίζουν να εκτίθενται και μάλιστα ανεπανόρθωτα  και αυτοί το ίδιο τροπάριο. Πως θα εκθέσουμε τον Πνευματικό που λίγους μήνες μετά την εκλογή του προδίδει του δημότες του που τον ψήφισαν και θέλει να πάει ψηλότερα. .
Και όταν θα διαψευστούν έχουν έτοιμο από τώρα το επιχείρημα τους Ήθελε αλλά βρήκε πόρτα από παντού. Και εδώ έρχεται και η πλευρά του κ. Νανόπουλου να πει στους ΠΑΣΟΚΟΥΣ να ποιος είναι αυτός που ψηφίσατε. 
Σε όλους αυτούς που νομίζουν ότι κάνουν κακό στον Πνευματικό θα ήθελα να τους μεταφέρω μια απάντηση που είχε δώσει ο αείμνηστος ηθοποιός μας Αιμίλιος Βεάκης σε κάποιον που του είπε για κάποιους που τον βρίζουν
" Να μη στεναχωριέσαι γιατί και με αυτά που λένε  εναντίον μου χωρίς να το θέλουν μου κάνουν καλό γιατί και αρνητικά βρίσκομαι στην επικαιρότητα. Αρκεί βέβαια αυτά να μη είναι αλήθεια."
Και ας έρθουμε στην ουσία των διαδόσεων και να δούμε αν ο Δήμαρχος σήμερα είναι ανώτερος του βουλευτή. Και αυτό το βλέπουμε στην πράξη. Πολλοί βουλευτές ακόμα και υπουργοί τα παρατάν για να γίνουν δήμαρχοι. 
Και ο Αλέκος Πνευματικός δεν είναι κουτός για να αποτελεί την εξαίρεση.
Να διεκδικεί ένα αξίωμα κατώτερο από αυτό που σήμερα κατέχει και για πέντε ολόκληρα χρόνια χωρίς να είναικαι βεβαία η επιτυχία του . 
Σε όλους αυτούς που κυκλοφορούν στην πιάτσα όλα αυτά τους συνιστώ να μελετήσουν πολύ καλά τα λόγια του Δημοσθένη :
"Επειδάν ακούσητε κρίνατε μη πρότερον προλαμβάνετε " 
Που σημαίνει πρώτα να ακούσετε και μετά να κρίνετε και να μη λέτε προηγουμένως τίποτα.