Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014

Κύριε Τσιχριτζή και κύριε Βράκα σας ξεβράκωσε ο Αστέρας Δερβενίου

Όταν θες κάποιον να τον γελοιοποιήσεις πρέπει να χρησιμοποιήσεις χιούμορ λεπτό που σκοτώνει μια και δεν μπορείς να απαντήσεις. 
Οι μάσκες έπεσαν και η ομάδα της Κορίνθου ο Αστέρας που προσπάθησε να κρατήσει το ποδόσφαιρο του νομού μας αλλά και τους φορείς σε υψηλό επίπεδο δεν κράτησε για πολύ. Και έβγαλαν μια ανακοίνωση που οι φίλαθλοι πολύ το γλέντησαν Δεν φταίμε εμείς κ. Τσιχριτζή που νικήσαμε Κόρινθος και Κιάτο. Και τον σφαγιασμό να τον κάνει ο διεθνής επόπτη Καρσιώτης Μιχάλης γνωστός για την αφοσίωση του στην ένωση ( Συμπληρωματική έκθεση σε βάρος του Νίκου Μαργέτη --Σύνταξης φύλλου αγώνα  Ελλάς Βέλου-Πέλοπας Κιάτου που ακόμα και ο συνδετικός σύνδεσμος και ήταν ψέμα) και η ανικανότητα του να παίζει κεντρικός διαιτητής. Αλλά όμως πρέπει να σφυρίζει και αδιαφορεί που τον σφυρίζουν γιατί τα 40 ευρώ είναι αρκετά για την λαϊκή της εβδομάδας. Μια και το ποδόσφαιρο είναι λαϊκό ...άθλημα.  
Και έρχεται από την άλλη ο πρόεδρος του Ατρόμητου Χιλιομοδίου να πάμε όλοι έξω από την ένωση εκτός της Κορίνθου και να διαμαρτυρηθούμε. Εκεί το καταντήσατε το ποδόσφαιρο κύριοι που διοικείτε το ποδόσφαιρο στο νομό Να προσπαθείτε να βγάλετε πρωταθλήτρια μια ομάδα που κατεβαίνει να αγωνιστεί χωρίς να έχει πάγκο και μέσα στην ενδεκάδα να υπάρχουν δυο τερματοφύλακες, 
Και να έχετε  τον καλύτερο μετά τον Δασκαλόπουλο διαιτητή τον Βασίλη Αστερή σε καραντίνα γιατί δεν έδωσε ένα πέναλτι που καταλόγισαν οι καθηγητές της διαιτησίας Τσιχριτζής -- Σωτήρας Μαυρονάσος. 
Και δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο γίνονται οι αγώνες και οι ομάδες ξοδεύονται και δεν κάνει την απονομή του πρωταθλήματος από τώρα στην Κόρινθο η οδός Νοταρά 48.