Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014

Ένας άνθρωπος της ένωσης διδάσκει μποξ

Το όνομα αυτού Γιάννης Σούκουλης τον οποίο μου δείξανε όταν πήγα στο Ναύπλιο στις 9 Δεκεμβρίου στην έφεση που είχα κάνει αφού είχα καταδικαστεί με δώδεκα μήνες ερήμην από τον κ. Θανάση Ιατρού γιατί τον δυσφήμισα δια του τύπου. Ο κ. Σούκουλης Γιάννης ήταν παρέα με τον μηνυτή μου. 
Έμαθα ότι ο φροντιστής της ομάδας Κόρινθος 06 (που ο πρόεδρος της ήθελε να συγχωνεύσει την ομάδα του με αυτή της ΠΑΣ Κόρινθος για να γλυτώσει τον διασυρμό η ιστορική ομάδα αλλά ο χοντρόπετσος δεν ήθελε) πήγε να μπει στον αγωνιστικό χώρο αλλά ο κ. Γιάννης που εκπροσωπούσε την αρχή της οδού Νοταρά 48 δεν τον άφησε 
Ο Φροντιστής τότε του είπε κάτι Γαλλικά και νόμισε ότι θα τελείωνε το όλο θέμα εδώ  Μα ο κ. Γιάννης μας που έμαθε να υπηρετεί την νομιμότητα από τον φίλο του αρχιφύλακα ότι είπε ο φροντιστής τα έγραψε σε μια κόλλα .Πρέπει να γνώριζε το πανάρχαιο θα σε τυλίξω σε μια κόλλα χαρτί και το υλοποίησε . Και ο φίλος κ. αρχιφύλακας μαζί με τον επιχειρηματία ζαχαρωτών και τον κ. Δικηγόρο του έριξαν μια ποινή τεσσάρων μηνών.
Αλλά όμως αυτό στην πιάτσα δεν μετρά και ο κ. Σούκουλης ήθελε και να καθαρίσει το αυγό χωρίς να αφήσει τσόφλια μια και πολύ τα αντιπαθεί. 
Και έτσι μετά τον αγώνα Κόρινθος 06 και Τενεάτη επιτέθηκε εναντίον του ήδη καταδικασμένο φροντιστή πρώτα με το δίκυκλο του ( κάποτε άλλοι χρησιμοποίησαν τρίκυκλο ) και βλέποντας ότι δεν τον στρίμωξε κατέβηκε και τον χτύπησε με τα χέρια στο κεφάλι. 
Ναι είναι ίδιος που έκανε επεισόδια εναντίον των διαιτητών στο Σοφικό γιατί δεν περάσανε να τον πάρουν επειδή ήταν παρατηρητής του αγώνα. 
Μαθαίνω ότι τώρα συνεργάζεται με τον καθηγητή καλών τρόπων στις Μικτές. 
Σας καταγγέλλω αυτό το επεισόδιο κ. αεράτε και ευαίσθητε πρόεδρε όχι για να τον τιμωρήσεις τον κ. παρατηρητή σου. Αλλά για να τον βάλεις και αυτόν να μου κάνει μήνυση και αγωγή μιμούμενος τον κ. αρχιφύλακα βήτα ( που σημαίνει ότι δεν είναι της σχολής) Μια και εσύ δεν καταδέχεσαι να με οδηγήσεις στην δικαιοσύνη.