Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

Μια ανακοίνωση που ξεγύμνωσε αυτούς που διοικούν την ένωση

Είσαστε ανίκανοι να διοικείτε τα ποδοσφαιρικά νιάτα του νομού μας 
,


Η ανακοίνωσης που αναγκάστηκε να βγάλει η ένωσης φανερώνει στον μεγάλο πανικό που βρίσκεται Είναι βέβαιο ότι δεν μπορεί πλέον να πηγαίνει στα γήπεδα της Κορινθίας ο λεβεντόκορμος πρόεδρος της ένωσης και έβγαλε αυτό το μπουγιουρντί. Ξέχασε όμως κάτι βασικό ότι με αυτά τα απαγορευτικά μανιφέστα στις Δημοκρατίες δεν μπορείς να επικρατήσεις 
Κάποιοι επιτέλους είναι καιρός να καταλάβουν ότι είναι ανίκανοι να βρίσκονται στο τιμόνι του Κορινθιακού ποδοσφαίρου. 
Μα είναι δυνατόν τα σωματεία να μένουν απαθή ιδίως με όλα αυτά που γίνονται και κανένας εκτός από εμένα να μη θέλει να δει που οδηγούν το ποδόσφαιρο αυτοί που έχουν εκλεγεί από αυτούς για να τους οδηγήσουν στην δημιουργία. 
Και σήμερα αναγκάζονται για να μπορούν να διοικήσουν προσπαθούν να τρομοκρατήσουν. Που σημαίνει το έσχατο μέσον της επιβολής των.
Βάλανε δεν έναν συνεργάτη τους να με τρομοκρατήσει υποβάλλοντας μηνύσεις και αγωγές. Αλλά δεν έχουν καταλάβει ότι είμαι πολύ σκληρός για τα ανύπαρκτα δόντια τους. Για να είμαι σωστός έμαθα στη ζωή μου να αμύνομαι όχι μόνο όταν προσωπικά μειώνουμε αλλά και τρίτοι που ποτέ μπορεί να μη τους έχω συναντήσει. Ιδίως αν οι πράξεις και οι παραλείψεις κάποιων δυνατών κάνουν κακό στα νιάτα. 
Μέχρι τώρα περίμενα κ. Τσιχριτζή ότι θα βάζατε μυαλό και θα φεύγατε από το ποδόσφαιρο το οποίο έχετε στην κυριολεξία δολοφονήσει 
Επειδή δεν περιμένω κατανόηση από κανέναν δηλώνω ότι θα αγωνιστώ για την κάθαρση του ποδοσφαίρου του νομού μας που δεν διαφέρει από αυτό της υπόλοιπης Ελλάδας.