Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

Μια σωστή πρόταση από τον κ. Αντώνη Λόντρα προέδρου της Κόρινθος 06


Στο δεξιό μέρος της φωτογραφίας είναι ο πρόεδρος της ομάδας Κόρινθος 06 Αντώνης Λόντρας  που έχει σήμερα όπως ο ίδιος μας δήλωσε μια Ακαδημία με διακόσια (200) παιδιά. 
Τυχαία τον συνάντησα τον κ. πρόεδρο μπροστά στο μαγαζί του και ο οποίος μου είπε " Όλοι οι Κορίνθιοι θέλουμε να έχουμε μια πανίσχυρη ομάδα . Και αυτό μπορούμε να το πετύχουμε με τον εξής απλούστατο τρόπο.Να μας έδινε μερικούς παίκτες η Κόρινθος και εμείς που είμαστε παντού πεντακάθαροι θα φτιάχναμε μια ισχυρή ομάδα που θα είχε προοπτική να ανέβει στην Γ κατηγορία κατακτώντας το πρωτάθλημα και τους αγώνες που οδηγούν στην κατηγορία την Γ Εθνική.
Και η Κόρινθος να παραμείνει με την υπάρχουσα κατάσταση και αφού θα την συμπληρώναμε με ορισμένους ποδοσφαιριστές της Κόρινθος 06 και με προπονητή δικό μου που θα κάλυπτα την δαπάνη., Η πρότασης δεν έγινε δεκτή και έτσι έχουμε την υπάρχουσα κατάσταση που κατά την γνώμη μου είναι θλιβερή"
Γνωρίζουμε όλοι γιατί θέλει ο κ. Τσιχριτζής να έχει την ομάδα της Κορίνθου εν λειτουργία.Και ο μοναδικός που δέχτηκε να γίνει πρόεδρος ήταν ο Σωτήρας ο Μαυρονάσος που κατά την γνώμη μου έπρεπε  να υπάρχει γι αυτόν απαγορευτικό να πλησιάσει την ομάδα σε απόσταση τουλάχιστον 50 χιλιομέτρων  Και όμως στην Ελλάδα στη χώρα της αρπαχτής ενώ όλα αυτά που κάνει ο κ. Σωτήρας απαγορεύονται δια ροπάλου συνεχίζει να τα κάνει χωρίς κανένας να ρωτά πως και γιατί.