Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014

Ούτε η παρουσία του χοντρόπετσου πρόεδρου δεν έσωσε την ανύπαρκτη Κόρινθο.

Μα επιτέλους είμαι ο μόνος που τολμώ και γράφω ότι αυτό που κάνει ο Μιχάλης Τσιχριτζής να ΄παρακολουθεί και τους αγώνες εκτός έδρας που δίνει η ομάδα Π Α Σ Κόρινθος είναι πέρα για πέρα ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ. 
Γιατί δείχνει ότι είναι οπαδός της Κορίνθου και δεν έχει το δικαίωμα αυτό.γιατί με την παρουσία του επηρεάζει καταστάσεις Αν αυτό δεν το καταλαβαίνει πρέπει κάποιος να του το δείξει και μάλιστα και όχι με ευγενικό τρόπο. Ο άνθρωπος χρησιμοποιεί την θέση του προέδρου της ένωσης και γίνεται θρασύς 
Και εδώ θέλω να απευθυνθώ στον κ.Γιαννίκο και να του πω. Στη γενική συνέλευση έκανες λόγο για μια παρατυπία που έκανε ο κ. Σταματάκης. Και προσωπικά σε χειροκρότησα. Τώρα γράψατε ότι φύγατε για διοικητικές και οικονομικές δυσλειτουργίες. Αυτό είναι κάτι το γενικό και ο κόσμος δεν ικανοποιείται να ακούει αόριστα ενώ μπορεί να γίνουν συγκεκριμένα τα στοιχεία. Και μπαίνω εγώ και ρωτώ και δεν περιμένω απάντηση. Το οικονομικό θέμα που προέκυψε αφορά κάποια χρήματα που έδωσαν στην Κόρινθο τα Διυλιστήρια; της Οικογένειας Βαρδινογιάννη; Το θέμα για μένα αρχίζει εδώ και δυστυχώς για κάποιους δεν θα το τελειώσω αν δεν πάρω απαντήσεις Που θα  ικανοποιούν όχι μόνο εμένα αλλά και τους φίλους της Κορίνθου.