Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

Αλέξη Κούγια περιμένω μια απάντηση όχι διπλωματική

Θυμάμαι όταν διεκδικούσες;την προεδρία της ομάδας της Κορίνθου και είχες πάρει μαζί με τους  παλαίμαχους .της ομάδας της Κορίνθου και έχασες. Γιατί ο κ. Τσιχρτζής παρουσίασε έναν ανύπαρκτο επενδυτή τον Τέλη Βελέντζα που είχε παρουσιάσει μια πέτσινη επιταγή .Και με εντυπωσίασε η σιωπή σου 
Και πρόσφατα είχες κατηγορήσει τον κ. Τσιχριτζή για απρεπή συμπεριφορά απέναντί σου. 
Και σε είδαμε τώρα να έρχεσαι και να υποστηρίζεις τον Σωτήρα Μαυρονάσο που υποβίβασε την ομάδα λόγω πλαστογραφίας δημοσίου εγγράφου.. Και τον Μιχάλη Τσιχρτζή που τον κατηγορώ συνεχώς για τον μηδενισμό της Κορίνθου επειδή αν και γνώριζε ότι ο ποδοσφαιριστής Καφαντάρης ήταν τιμωρημένος τον χρησιμοποίησε. 
Επίσης στο πρωτάθλημα της Γ κατηγορίας αφού εξασφάλισε την δεύτερη θέση στην Ηλιούπολη με την ιστορική νίκη που έκανε η ομάδα της Κορίνθου επί του Παναιτωλικού μετά έπαψε να ενδιαφέρεται για το πρωτάθλημα αφού έστειλε την ομάδα ακόμα και για φιλικό στην Ζάκυνθο. 
Και επειδή σε γνωρίζω ως μαχητή της διαφάνειας δεν μπορώ να καταλάβω πως σήμερα είσαι συνεργάτης των δυο αυτών ανθρώπων που τίποτα δεν έχουν προσφέρει αντίθετα έχουν αφαιρέσει από την αίγλη του ποδοσφαίρου.