Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

Σωτήρα Μαυρονάσο :το έξυπνο πουλί από τον Μιχαλιό Τσιχριτζή ...πιάνεται

Θυμάμαι τον κ. Μιχάλη Τσιχριτζή όταν έγινε πρόεδρος της Κορίνθου. Χρησιμοποίησε των αετό της πιάτσας Τέλη Βελέντζα . Ενώ γνώριζε ότι ήταν άφραγκος. Μα όμως ο μοναδικός που είχε το θράσος να παρουσιάσει μια επιταγή του ύψους των 220.000 ευρώ Που ΄ήταν πέρα για πέρα πέτσινη. 
Αλλά είχε κάνει το μετέωρο βήμα όχι του Πελαργού αλλά του Μιχαλιού. 
Είχε καταλάβει που ήταν ο παράς και που τον συνόδευε ένας φίλαθλος που λάτρευε την Κόρινθο.
΄Και αυτός ήταν ο Σωτήρης ο Γρανιτσιώτης που τον μάδησε σαν μαργαρίτα χωρίς όμως να επιβεβαιωθεί η υπόσχεσης του ότι διάδοχος του θα ήταν ο Σωτήρης που τον έσωσε 
Επακολούθησε ο Καφαντάρης Το πρωτάθλημα που από ευγένεια δώσαμε την θέση μας στην Ηλιούπολη αφού πρώτα σταματήσαμε τον Παναιτωλικό.
Και μετά ο Παντελής Μπιτούνης Και μετά ήρθε η ένωσης με πρώτο θύμα την αφεντιά μου αφού και εγώ τον  έφαγα ... τον ταραμά μου χωρίς να είμαι κατσίκα Όταν τον Μιχάλη δεν τον γνωρίζεις μπορεί να σε πείσει ότι αγαπάει ακόμα και το ποδόσφαιρο ο...αθεόφοβος. Αφού ακόμα τον Αναστάση Παπαληγούρα έπεισε ότι μπορεί να κάνει την επανάσταση στο λιμάνι. Όχι βέβαια της Κορίνθου αλλά του Πειραιά. Μέχρι και στην Ελβετία έφτασε η χάρη του αλλά εκεί οι σοφοί του ποδοσφαίρου θα τον θυμούνται...με φόβο. 
Και νόμισε ο άλλος ο Σωτήρας ο Μαυρονάσος ( κάποιος μου είπε ότι τον λένε και Μαυρονάνο) ότι θα μπορούσε να του την φέρει του Μιχαλιού. 
Και τον έκανε τον Σωτήρα πρόεδρο με ψηφοφόρους του ...Πανιωνίου. 
Και καμάρωνε ο Σωτήρας και υπομειδιούσε που και πάλι έγινε πρόεδρος 
Και τώρα αναζητά ...θύματα αλλά αντί να έρχονται ...φεύγουν. 
Βρε Σωτήρα νόμισες ότι θα είσαι και πάλι νικητής. Άλλο Μπιτούνης άλλο Μπεθάνης και άλλο ...Μιχαλιός. 
Υπάρχει λύσης και σου την είπε ο πρόεδρος της ομάδας Κόρινθος 06. Μα γι αυτή  την λύση και άλλα πολλά αύριο